MEX Flex Wheeler’s Isolate Pro 1820 грMEX9041
MEX Flex Wheeler’s Isolate Pro 1820 гр
105.00 лв
product header
MEX Flex Wheeler’s Isolate Pro 1820 грMEX904

Суроватъчния  протеин изолат има  редица ползи и изглежда съвременните изследвания продължават да откриват все повече и повече полезни свойства на този протеин. Той е предпочитан от бодибилдъри и спортисти, заради своите качества и свойства.

Както вероятно знаете, културистите имат нужда от голямо количество протеини. В действителност, атлетите занимаващи се с бодибилдинг обикновено приемат двойно повече от  препоръчваната дневна доза протеини. Повечето от тях консумират по 1 грам протеин за всеки килограм телесно тегло, всеки ден. Но не просто някакъв протеин! Сериозните бодибилдъри  ще изберат суроватъчния  протеин изолат. Един от най – висококачествените продукти, който можете да откриете на пазара, е Flex Wheeler’s Isolate Pro на MEX.

Характерни особености на Flex Wheeler’s Isolate Pro:

  • Осигуряване на пълен аминокиселинен профил
  • Ниско съдържание на въглехидрати и никакви мазнини
  • Подпомага положителния азотен баланс
  • Стимулира растежа на мускулите
  • Грижи се за пълноценното възстановяване
  • Предпазва от катаболизъм


flex-pro-line

Суроватъчния протеин изолат е пълноценен протеин, което означава, че съдържа всички съществени и несъществени аминокиселини, от които  човешкото тяло се нуждае, особено по време на интензивни тренировки. Този протеин съдържа правилната комбинация от аминокиселини, които са необходими на бодибилдърите и атлетите.

Тези аминокиселини  помагат за поддържане на физическата работоспособност. Суроватъчния протеин изолат  също така е с впечатляващо съдържание на аминокиселини с разклонена верига, или BCAA. В действителност, той има най-високите нива на BCAA, отколкото всеки друг протеинов източник.

BCAAs са изключително важни за атлетите, защото се метаболизират в мускулната тъкан. В действителност, когато тренирате усилено, тези BCAA са първите аминокиселини, които тялото Ви ще  използва. BCAA са от съществено значение за  ремонта на мускулната тъкан, както и за нейното качествено във възстановяване. Ползите от суроватъчния протеин изолат за бодибилдърите не спират до тук.

Суроватъчния протеин се счита за бърз протеин. Това означава, че се абсорбира бързо от тялото и осигурява мигновено захранване на мускулите.Този протеин  също е чудесен източник на аминокиселината левцин.  Левцин е от съществено значение за атлетите, защото играе роля за  синтеза на мускулния протеин и растежа на мускулите.

Суроватъчния  протеин изолат  стимулира имунната система, чрез осигуряване на  по-високи нива на глутатион в тялото. Това е естествен антиоксидант, който се намира естествено в организма, но тренировките и физическото натоварване изчерпват неговото количество. Суроватъчния  протеин изолат  помага  да се поддържа нивото на глутатион, най-малкото до нормалното, ако не и по-високо. Всички тези факти в полза на суроватъчния протеин изолат, правят продукта Flex Wheeler’s Isolate Pro най – добрия избор за всеки уважаващ себе си атлет!

Начин на употреба: Разтворете 1 мерителна  лъжица (25 г) в 250 мл вода или ниско маслено мляко. Приемайте 1 - 2 дози дневно. Подходящото време за прием е веднага след тренировка, 60 мин. преди тренировка, както и сутрин веднага след ставане от сън.

Разфасовка: 1820 грама / 63 дози

Състав:

_mex_isolate_flex_facts

Дозировка
Доза 1 мерителна лъжица (25 g)
Дози в опаковка 62,5
Съставки
Въглехидрати 2 g
Диетични фибри 0,5 g
Калий 145 mg
Калории от мазнини 109 kcal
Мазнини 0,5 g
Натрий 70 mg
Протеини 25 g
Холестерол 7 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MEX Flex Wheeler’s Isolate Pro 1820 гр

  • Производител: MEX
  • Код на продукта: MEX904
  • Наличност: В наличност
105.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359