MEX Flex Wheeler’s Anabolic Pro 60 таблеткиMEX Flex Wheeler’s Anabolic Pro 90 таблетки1
MEX Flex Wheeler’s Anabolic Pro 60 таблетки
48.00 лв
product header
MEX Flex Wheeler’s Anabolic Pro 60 таблеткиMEX Flex Wheeler’s Anabolic Pro 90 таблетки

Тестостеронът е основният хормон, подпомагащ изграждането на мускулите. Съответно,  по-високите нива на тестостерон в тялото, означават  по-големи мускули и по – малко подкожни мазнини. Естествено, мъжете са устроени така, че да произвеждат по – голямо количество тестостерон, което е свързано с типично мъжките белези. Количеството тестостерон, което организма Ви произвежда, определя колко мускули можете да направите. Възможно е, да тренирате изключително упорите, но да не получавате желаните резултати, просто защото в тялото Ви няма достатъчно тестостерон.

Ето защо, много бодибилдъри и спортисти приемат различни добавки за повишаване секрецията на тестостерон. В миналото, такива добавки са били анаболните стероиди, които обаче предизвикват доста неприятни странични ефекти. Има обаче и такива продукти, чиято употреба не предизвиква такива ефекти. Точно такъв е и Flex Wheeler’s Anabolic Pro на MEX. Тази иновативна хранителна добавка, осигурява повишаване на тесотстерона и подходяща анаболна среда, за интензивен мускулен растеж, безопасно и ефективно.

Характеристики на Flex Wheeler’s Anabolic Pro:

 • Съдържа екдистерон
 • Обогатен с Rhodiola Rosea
 • Увеличава секрецията на свободен тестостерон
 • Стимулира качването на мускулна маса
 • Подобрява издържливостта
 • Увеличава силата и енергията
 • Повишава устойчивостта на тялото
 • Подпомага редуцирането на мазнините
 • Съдейства за по – добър сън и настроение


flex-pro-lineFlex Wheeler’s Anabolic Pro е чудесен високоефективен продукт, който ще Ви помогне да постигнете своите цели. Той ще подпомогне изграждането на чиста мускулна маса, црез стимулиране и повишаване на естествената секреция на тестостерон в тялото Ви. В резултат на това, количеството свободен тестостерон ще се увеличи, а Вие ще получите всички ползи от това, включително по – бързо и пълноценно възстановяване и повишаване силата и издържливостта. Това е възможно, тъй като Flex Wheeler’s Anabolic Pro съдържа растителен екстракт, стандартизиран до 80% съдържание на активната съставко екдистерон, който има е известен с анаболните и антикатаболните си свойства.

Екдистерон се характеризира с отлична бионаличност и способността да повишава нивата на тестостерон  по естествен път, без отрицателни  ефекти. Екдистерон е мощно  съединение, което определено може да Ви помогне да увеличите вашия генетичен потенциал. Формулата на Flex Wheeler’s Anabolic Pro съдържа и екстракт от Rhodiola Rosea. Този компонент още повече подпомага мускулния растеж и значително повишава енергията в тялото. Билката е известна като силен адаптоген, който ще направи тялото Ви по – устойчиво на физическо натоварване и емоционален стрес. Друга полезна съставка в Flex Wheeler’s Anabolic Pro е HMB. Тази съставка има антикатаболен ефект и спомага за редуциране на излишните мазнини.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки, два пъти дневно на празен стомах, преди хранене и след тренировка.

Разфасовка: 60 таблетки

 

4 MEX Flex Wheeler’s Anabolic Pro 60 таблетки
ХАресвам тестостероновите стимулатори тъй като карат организма ти сам да произведе нужното вещество. Знам че се продава тестостерон за директна консумация но мисля че е вреден. Това е варианта да получите желаното като сам организма се справи с изработката му.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MEX Flex Wheeler’s Anabolic Pro 60 таблетки

 • Производител: MEX
 • Код на продукта: MEX Flex Wheeler’s Anabolic Pro 90 таблетки
 • Наличност: В наличност
48.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359