MEX Daily Sport 90 таблеткиMEX Daily Sport 90 таблетки1
MEX Daily Sport 90 таблетки
21.00 лв
product header
MEX Daily Sport 90 таблеткиMEX Daily Sport 90 таблетки

Daily Sport представлява завършен продукт, който Ви осигурява много ползи. В неговата формула са включени всички най-важни и най-основни хранителни вещества, както и витамини. Така ежедневните Ви нужди ще получават достатъчно количество от тях и Вие ще се чувствате по-здрави и по-жизнени. Това е важно за увеличаване на Вашите спортни постижения.

Daily Sport Ви помага да осигурите точно тези микроелементи на тялото Ви, от които то се нуждае. Съветът на производителите на този продукт е в никакъв случай да не пренебрегвате значението им. Здравето и спортните Ви възможности зависят от всеки един приет витамин и минерал. Това е така, защото те играят много ключова роля във всеки един биологичен процес в организма Ви.

Daily Sport Ви предпазва от нежелани резултати в следствие на недостиг на витамини и минерали. Така ще избегнете компроментация над хомеостазата на Вашия организъм и нарушение на нормалното му функциониране. Daily Sport Ви снабдява с:

 

  • Витамините A, C, D, E, B1, B2, B3, B6, B12
  • Фолиева киселина
  • Биотин, Калций, Магнезий, Цинк, Селен, Мед, Манган, Хром, Молибден, Калий, Лутеин и Ликопен


Daily Sport Ви позволява да снабдите тялото Ви с мощни антиоксиданти, които да намалят вредата от свободните радикали. Последните се образуват, след като дадени метаболитни процеси са преминали успешно. Тоест това са отпадни вещества, за които се знае, че могат да бъдат изключително опасни, най-вече при хронични заболявания. Заради свободните радикали се засилват и процесите по стареене, а това се отразява зле и на спортните Ви постижения.

Daily Sport ще Ви предпази от всичко това. Този продукт се грижи за подпомагане на хранителните Ви навици, за да могат те да станат положителни. Мултивитаминозното му съдържание ще Ви направи по-енергични и ще подпомогне мускулатурата Ви. Ще усетите жизненост и желание за тренировка. Организмът и тялото Ви ще са по-здрави и Вие ще покажете уменията Ви, докато тренирате интензивно!

Състав:

mex-daily-sport-sf

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

MEX Daily Sport 90 таблетки

  • Производител: MEX
  • Код на продукта: MEX Daily Sport 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
21.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359