MEX CLA + Green Tea 90 дражетаMEX CLA + Green Tea 90 капсули1
MEX CLA + Green Tea 90 дражета
26.00 лв
product header
MEX CLA + Green Tea 90 дражетаMEX CLA + Green Tea 90 капсули

Желаете ли да снабдите тялото си със съставки, които ще му позволят да изгуби излишните килограми? Искате ли тези вещества да са ефикасни и същевременно да са лишени от стимулантни свойства? Тогава изборът за Вас е един нов продукт на пазара за спортни добавки, чието качество е максимално високо, а ефективността му е просто огромна.

Това е CLA + Green Tea!

Продуктът ще Ви помогне да изгорите излишните мазнини. В същото време формулата на CLA + Green Tea ще се погрижи да запази и чистото Ви тегло. Тоест, стъпвайки на кантара Вие ще знаете колко тежите без никакви допълнителни мастни образувания, а само с наличие на чиста и здрава мускулатура. В този продукт е включена CLA, която е подбрана много внимателно.

С хранителната добавка ще постигнете само и единствено полезни ефекти. Добавянето на зелен чай увеличава силата на този продукт. Отделно тази съставка подпомага допълнително изгарянето на мазнини и действа ободряващо. С нейна помощ ще подобрите функциите на нервната Ви система. Този артикул се грижи за Вас!

CLA + Green Tea Ви осигурява следните ефективни ползи:

  • Увеличение на мобилизацията на мазнините в тялото Ви
  • Изгаряне на натрупаните мастни депа
  • Поддържане на чистото Ви телесно тегло
  • Разпространение на хранителни вещества в тялото Ви
  • Интуитивно намаление на мазнините и други


CLA + Green Tea се използва самостоятелно за загуба на мазнини или за подпомагане на чистата Ви мускулна маса. Освен това можете да го използвате и в комбинация с друг любим Ваш продукт за загуба на килограми. Така ефективността от употребата им ще стане още по-голяма, а ползите за Вас ще нараснат драматично. Казано по друг начин комбинирането на CLA + Green Tea с друг продукт за изгаряне на мазнини ще Ви предостави мощен синергичен ефект!

Някои от най-често срещаните въпроси за този продукт са:

1. Какво е CLA?

CLA (конюгирана линолова киселина) са естествено срещащи се мастни киселини открити в месо, сирене и млечни продукти. Приемът на CLA, доказано чрез проучвания, помога за намаляване на телесните мазнини, чрез подтискане на активността на ензима липаза липопротеин (LPL). Този ензим пренася мазнините от кръвта в мастните клетки. В резултат на намалената активност на ензимът, транспортирането на мазнините в мастните клетки е блокирано. В същото време CLA стимулира разграждането на телесни мазнини (липолиза).

2. Кой трябва да използва CLA?

CLA е предназначен за всички, които искат да загубят тегло и да моделират тялото си.

3. Какви са страничните ефекти, свързани с CLA?

Докато приемате препоръчваната доза от CLA, не трябва да изпитате никакви странични ефекти. Предварителни изследвания са показали, че CLA е безопасно да се приеме без странични ефекти, ако се консумира в съответствие с етикета

5. Дали CLA съдържа някакви стимуланти, като ефедрин?

Не, не съдържа. CLA е извлечен от естествени мастни киселини и не включва стимуланти. Въпреки това, дори и без стимуланти, CLA80 Femme е полезен и ефективен, когато искате да загубите тегло и да намалите телесните си мазнини.

6. Мога ли да вземам CLA, ако съм бременна или кърмя?

CLA не трябва да се използва по време на бременност или кърмене. CLA  доказано намалява съдържанието на мазнини в майчиното мляко и в резултат на това намалява приемът на млечни мазнини от кърмачетата. Това довежда до цялостно намаляване на калориите, което може да бъде нездравословно за Вашето новородено.

7. Колко време ще отнеме, за да видя резултатите с CLA?

Трябва да започнете да виждате резултатите в рамките на 8 до 12 седмици, докато следвате правилно етикетираните насоки.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват, като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите, като лекарствени средства!

Не чакайте, а се погрижете за Вашата фигура!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Употреба: За оптимален ефект приемайте 2-3 капсули на ден на гладно - между храненията.

Опаковка: 90 дражета

Състав:

cla + green tea sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Екстракт от зелен чай 0.3 g
Конюгирана линолова киселина 0.7 g
Мазнини 0.8 g
5 MEX CLA + Green Tea 90 дражета
Много добър продукт. Пих около месец и без кой знае каква диета съм отслабнала с 4 кг. Мисля да пробвам още месец пък ще видим.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MEX CLA + Green Tea 90 дражета

  • Производител: MEX
  • Код на продукта: MEX CLA + Green Tea 90 капсули
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359