MEX CGT + Beta Alanine 600 грMEX CGT + Beta Alanine 600 гр1
MEX CGT + Beta Alanine 600 гр
34.00 лв
MEX CGT + Beta Alanine 600 грMEX CGT + Beta Alanine 600 гр

Аминокиселините трябва да са неизменна част от хранителния режим на всеки бодибилдър. Едни от най – важните са креатин, бета-аланин,  глутамин и таурин. Безспорно, всяка една от тези аминокиселини е важна за Вас като спортисти! Това обаче означава 4 отделни хранителни добавки – доста непрактично и неудобно. Ние имаме чудесна новина за Вас! Вече можете да приемате тези важни аминокиселини, само с един продукт. Неговото име е  CGT + Beta Alanine, и е произведен от МЕХ. Продукта представлява  комплексна матрица със силен синергичен ефект. Приемайки CGT + Beta Alanine, Вие ще постигнете  значително подобрение на тренировките си, вследствие  повишаване  на силата и издържливостта. CGT + Beta Alanine е синоним на взривяваща сила и мускулен растеж!

Действие на  CGT + Beta Alanine:

 

 • Повишава работоспособността на мускулите
 • Осигурява сила и мускулна издържливост
 • Дава нестихващ прилив на енергия
 • Повишава фокуса и концентрацията
 • Увеличава мотивацията
 • Осигурява  чудесно мускулно  напомпване
 • Подобрява и ускорява възстановяването
 • Засилва значително мускулния растеж


Защо CGT + Beta Alanine прави мускулите по – работоспособни?  Бета-аланин, който този продукт съдържа, премахва  умората, което Ви позволява да  тренирате по-дълго и по-интензивно.  Бета аланина е  стимулатор на силата  и мускулния растеж, а  в комбинация с другите аминокиселини в CGT + Beta Alanine, се превръща в мощно средство за подобряване на представянето Ви в залата. Бета-аланин притежава способността  да намалява натрупването на водородни катиони, съответно  киселини, в мускулната тъкан. Ето как намалява  мускулната умора, увеличава  издръжливостта, и Ви осигурява  продължителни  тренировки. Бета-аланин може да помогне на  всички: на  тези, които искат да качат  мускулната маса, на тези които искат повече сила, и на всички, чиято цел е да се достигнат  ново ниво на своите тренировки.

Глутаминът е другата аминокиселина във формулата на CGT + Beta Alanine, и е най – разпространената такава в скелетната мускулатура.  Глутаминът е главен  носител на  азот в мускула. Ето защо, CGT + Beta Alanine повишава мускулното напомпване. Хубаво е да знаете, че когато тренирате глутамина се изчерпва, а това има отрицателно въздействие върху усилията Ви да натрупате мускули. С CGT + Beta Alanine  това няма да се случи. Този продукт съдържа и креатинова матрица, представена от креатин монохидрат и креатин хидрохлорид. Креатина е изключително популярен сред спортистите, тъй като повишава  производството  на АТФ - горивото, което вашите мускули използват  по време на тренировка. Таурин е последната, но не и по  значение, аминокиселина в CGT + Beta Alanine. Той втората най-богата аминокиселина в мускулната тъкан, след като глутамин. Таурин изпълнява ролята на  инхибиторен невротрансмитер. Това означава, че тази аминокиселина  може да  успокои мозъка и нервната система, като по този начин намалява значително  стреса и тревожността. Това може да бъде безценен ефект за Вас като спортисти!

Начин на употреба: Приемайте 1 мер. лъжичка (20 гр.) 30 мин . преди тренировка.

За максимални резултати приемайте допълнителна доза веднага след тренировка.

Състав:

mex_cgt_beta_alanine

 

 

 

 

 

 

 

5 MEX CGT + Beta Alanine 600 гр
В нетренировъчни дни се приема 1 доза сутрин на гладно.
5 MEX CGT + Beta Alanine 600 гр
V ne trenirovachni dni priema li se ?

Напишете отзив

    Лош           Добър

MEX CGT + Beta Alanine 600 гр

 • Производител: MEX
 • Код на продукта: MEX CGT + Beta Alanine 600 гр
 • Наличност: В наличност
 • 34.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359