MEX BCAA 9K 180 таблеткиMEX BCAA 9K 180 таблетки1
MEX BCAA 9K 180 таблетки
46.00 лв
product header
MEX BCAA 9K 180 таблеткиMEX BCAA 9K 180 таблетки

BCAA 9K е артикул, който ще Ви предложи едни много важни и наистина необходими вещества за Вашето тяло. Това са специален вид аминокиселини. Обединени са в групата BCAA. Те са левцин, изолевцин и валин. За тях се знае, че са верижно-разклонени аминокиселини, които имат свои строго специфични ползи. Тялото Ви не може да ги произвежда само за себе си, но същевременно се нуждае от тях.

BCAA 9K ще Ви ги предостави в удобна за прием формула, която ще действа безупречно. Целта е да получите всяка една тяхна полза, за да можете да изградите нужната мускулатура, от която се нуждаете за интензивните Ви тренировки. Обединени тези аминокиселини имат две общи свойства. Едното от тях е свързано с ускоряване на възстановяването Ви след тренировка, а другото – осигуряване на мощна анти-катаболна защита против мускулен разпад.

BCAA 9K освен това ще се погрижи да получите и следните ползи:

 

 • Подсилване на мускулната Ви тъкан
 • Заздравяване на скелетната Ви тъкан
 • По-добра работа на мускулния Ви метаболизъм
 • Увеличаване на Вашите енергийни запаси
 • Постигане на качествен и много стабилен хранителен баланс


BCAA 9K ще увеличи и протеиновия Ви синтез. Този продукт работи и за запазване на азотния оксид в тялото Ви, както и за увеличаване на мускулния Ви растеж. Така Вие ще увеличите и силата и мощта Ви. Мускулната маса, която ще постигнете, след употребата на BCAA, ще бъде изключително чиста и внушителна. Анти-катаболните сили на този артикул действат в защита на мускулните Ви влакна и така те се запазват здрави и силни.

BCAA 9K е създаден за предотвратяване на мускулната Ви умора. Изберете този продукт, за да увеличите тренировъчните Ви постижения. Нужната подкрепа, от която се нуждаете се намира точно в съвременната и висококачествена формула на BCAA! Доверете се на нея и ще получите всички възможни ползи. Станете лидер във фитнес залата и покажете способностите Ви с този модерен и ефикасен продукт!

Начин на употреба: 3 таблетки на гладен стомах два пъти на ден преди храна или/и след тренировка.ю

Състав:

 

 

 

 

 

 

 

4 MEX BCAA 9K 180 таблетки
Амино киселините са най-важни за мен за всяка добра тренировка. Без тях се чувствам изтощен.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MEX BCAA 9K 180 таблетки

 • Производител: MEX
 • Код на продукта: MEX BCAA 9K 180 таблетки
 • Наличност: В наличност
46.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359