MEX BCAA 20K 500 грMEX BCAA 20K 500 гр1
MEX BCAA 20K 500 гр
52.00 лв
product header
MEX BCAA 20K 500 грMEX BCAA 20K 500 гр

Опитвате ли се да качите мускулна маса? Прекарвате ли  часове във фитнеса? Ако отговора на тези въпроси е “да“, трябва да знаете че добавките също имат голямо значение. Едни от най – важните хранителни мещества за мускулите Ви са ВСАА – аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) . Те са получили  името си заради уникалната им разклонена химическа структура. Всички аминокиселини с  разклонена верига са незаменими аминокиселини, което означава, че тялото Ви  не може да ги произвежда, а  трябва да се консумират чрез храната.  Добре известен е  фактът, че аминокиселините са отговорни за синтеза на протеини, поради което  са наричани "градивните елементи на протеините". Тъй като ВСАА  аминокиселините  са включени в мускулната тъкан, ако няма достатъчно от тях, тялото разгражда мускулна тъкан, за  да си ги набави. Можете сами да си направите извода, какви са последствията!

BCAA 20K е овкусен продукт и се предлага в 2 вкуса - Малина и Диня.

Снабдяването на организма с аминокиселини с разклонена верига след тренировка, повишава развитието на мускулите, и прави по-лесно възстановяването им. В последно време,  BCAA са били изследвани, и доказателствата са безспорни – те притежават мощни антикатаболни свойства. Освен това, ВСАА аминокиселините  са важен компонент за  получаване на мускулна енергия. Сами виждате, колко е важно да си набавяте аминокиселини с разклонена верига. Това е лесно, с продукта BCAA 20K на MEX. Той представлява  усъвършенствана  анаболни формула, предназначена за всички сериозни бодибилдъри и спортисти, които искат да увеличат силата и мускулатурата си!  BCAA 20K  осигурява аминокиселините с разклонена верига, в невероятно  съотношение 06:01:01, което малко продукти на пазара предлагат.

Защо да изберете  BCAA 20K?

 

 • Засилва  синтеза на протеини
 • Ускорява изграждането  на мускулите
 • Предотвратява  загубата  на мускулна маса
 • Осигурява перфектно  възстановяване
 • Помага за защитата на мускулната тъкан
 • Помага за балансиране  съдържанието  на азот в тялото
 • Има силно разтворима формула
 • Отличава се с перфектно  смесване и мигновено усвояване


Има големи ползи от допълнителния прием на аминокиселини с разклонена верига, който  BCAA 20K  Ви осигурява. BCAA могат  да повишат  вашата енергия, и да подобрят ефективността Ви във фитнес залата, както ида  забавят  появата на умора. Това  означава, че ще можете да тренирате  по-интензивно, за по-дълъг период от време, преди да настъпи  умора.  Когато поемате BCAA 20K ,  тялото Ви ще  използва  аминокиселините с разклонена верига като гориво, вместо да изчерпва тези от  мускулите, за да получи  енергия.  ВСАА работят като анаболни агенти, позволявайки на тялото да изгаря мазнините, вместо  ценната  си мускулна маса. Това е особено важно, ако спазвате  ниско калорични и ниско-въглехидратна диета. Приемът на ВСАА  ще допринесе за неизмерими печалби в мускулната  сила и размер. Ето защо, ако целта Ви е да пораснете  по-големи и по-силни, просто вземете BCAA 20K!

Начин на употреба:  Смесете 1 мерна лъжичка от продукта с 150 мл - 300 мл вода. Пийте преди или по време на тренировка. За най-добри резултати вземете друга доза веднага след тренировка, или по всяко друго време на деня, на празен стомах.

Състав:

mex_bcaa_20k-sf

 

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 16.6 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин В6 0.5 mg
Въглехидрати 4 g
Калории 16 kcal
Л-валин 1250 g
Л-изолевцин 1250 g
Л-левцин 7500 g
Натрий 0,05 g
Фосфор 0,1g
4 MEX BCAA 20K 500 гр
Преди наблягах на протеините за да натрупам маса. Сега ползвам бцаа тъй като самият протеин се разгражда до такова и след като вече имам маса ми трябват само концентрирани бцаа за да ми вървят тренировките добре.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MEX BCAA 20K 500 гр

 • Производител: MEX
 • Код на продукта: MEX BCAA 20K 500 гр
 • Наличност: В наличност
52.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359