MEX Amino 20K 500 грMEX AMINO 20K 500 гр1
MEX Amino 20K 500 гр
50.00 лв
product header
MEX Amino 20K 500 грMEX AMINO 20K 500 гр

Вие сте атлет или бодибилдър, който тренира интензивно всеки ден! Тренировките са важни за Вас, но също така създават стрес за вашето тяло. В резултат на този стрес, неминуемо настъпва  мускулното разграждане. За да се възстановите  и да върнете  обратно нормалния  протеинов синтез, който е важен за мускулния растеж, са Ви необходими   ключови хранителни вещества, каквито са аминокиселините. Всеки пълноценен тип  хранене,  предлага някои от тях, но в комбинация с други незначителни вещества, които се конкурират за храносмилането и усвояването с полезните. Протеинови шейкове също предлагат някакво  количество аминокиселини, но все пак има още много да се желае. За да постигнете максимални резултати, вземете Amino 20K на MEX. Това е внимателно проектирана аминокиселинна матрица,  с ниско молекулно тегло  която осигурява най-важните хранителни вещества в най-био-разпространената им  форма.

Amino 20K е продукт, който представлява аминокиселини на прах и са овкусени.

Действие на Amino 20K:

 

  • Осигурява максимално бързо възстановяване
  • Подобрява издържливостта и представянето в залата
  • Повишава протеиновия синтез
  • Предпазва от мускулни болки
  • Намалява чувството на умора
  • Съдейства за повишаване на чистата мускулна маса
  • Поддържа положителен азотен баланс


Amino 20K представлява мощна формула, съдържаща  комбинация от 8 микронизирани бързодействащи, фармацевтичен  клас незаменими аминокиселини. Продукта осигурява мега  доза от аминокиселините с разклонена верига ВСАА в  свободна форма. Мсичко това е допълнено с няколко други полезни  хранителни вещества и микроелементи, чиято роля е да съдействат на вашето тяло, да усвои и използва максимално добре аминокиселините в Amino 20K. Продукта съдържа само най-чистите  аминокиселини, без свързващи вещества или пълнители. За разлика от таблетките, които изискват  топлина и налягане, формулата на  Amino 20K  разполага само специално  подбрани аминокиселини, в точното съотношение, с  непроменен състав, и в  био-разпространената си  форма. Този продукт гарантирано ще активира мускулите Ви!

 

 

Как всъщност работи Amino 20K?


Когато  тялото  Ви е поставено си в стрес от тежката тренировка тегло, започва да се секретира катаболния хормон кортизол, който започва да  разгражда вашите мускули. Той “ограбва“ аминокиселините във вашите  мускули, за да се изгорят  за енергия в черния дроб. В моменти като този, продукта Amino 20K  буквално променя играта. Той бързо  насища мускулите Ви с всички незаменими аминокиселини. Благодарение на това, тялото Ви бързо преминава от катаболно, в анаболно състояние. Във формулата на  Amino 20K присъстват също така добри количества глутамин и глутамин прекурсори, които  намаляват мускулния разпад, а също така увеличават хидратацията на мускулните клетки. Това е подкрепено с цитрулин малат, за поддържане на високи азотни нива в тялото Ви.

Начин на употреба: Amino  20K може да се приема по време и/или веднага след тренировка.

Състав:

mex-amino-20k-sf

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

MEX Amino 20K 500 гр

  • Производител: MEX
  • Код на продукта: MEX AMINO 20K 500 гр
  • Наличност: В наличност
50.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359