MEX Amino 12K 300 таблеткиMEX Amino 12K 300 таблетки1
MEX Amino 12K 300 таблетки
42.00 лв
product header
MEX Amino 12K 300 таблеткиMEX Amino 12K 300 таблетки

Amino 12k е продукт, който ще Ви снабди с качествени аминокиселини. Това са градивните елементи на Вашата мускулатура. Този артикул е получен от високо активни протеинови фракции. Действието му е безотказно и е насочено към осъществяване на възможно най-добрата подкрепа за Вашите мускули. Така те ще бъдат здрави и ще увеличават своите размери.

Amino 12k извлича аминокиселините си от суроватъчен и говежди протеини. Така съставките на този артикул ще се усвоят бързо от кръвта Ви и ще достигнат до мускулите Ви безпроблемно. Там те ще започнат да действат и Вие ще получите всички ползи, които те могат да Ви осигурят. Този продукт подпомага анаболното Ви състояние.

Amino 12k Ви осигурява всички най-необходими аминокиселини. Сред тях са едни от най-нужните Ви, а именно глутамин, аргинин, BCAA групата (левцин, изолевцин и валин) и други. Глутаминът в този продукт е под формата на глутаминова киселина. Действието му е насочено към подпомагане на възстановителните Ви процеси и отделно към намаляване на катаболизма Ви.

Amino 12k използва тази аминокиселина и за да подпомогне дейността на имунната и стомашно-чревната Ви системи, както и да хидратира мускулните Ви клетки. Аргининът от своя страна е предшественик на азотния оксид. С тази аминокиселина ще постигнете умопомрачителни напомпвания и ще подхранвате мускулатурата Ви с важни хранителни вещества.

Amino 12k използва BCAA групата с цел:

 

  • Постигане на хранителен баланс
  • Увеличена енергия и издръжливост
  • Подобрено действие на мускулния Ви метаболизъм
  • Допълнителна подкрепа за по-качествено възстановяване и защита против катаболизъм


Amino 12k е продукт от последно поколение. В него има суроватъчни пептиди с ултра бързо действие. Този продукт е прекрасно средство за постигане на чудесен мускулен растеж. Силата Ви просто ще нарасне драстично и Вие ще тренирате много по-добре. Време е да сложите повече килограми на уредите, с които боравите, защото с помощта на Amino 12k Вие ще можете да се справите с тях!

Начин на употреба: Използвайте продукта преди и след тренировка. Приемат се 3 таблетки на гладен стомах, като 2 от тях са преди тренировка, а 1 след нея.

Състав:

 

Дозировка
Доза 3 таблетки
Дози в опаковка 100
Съставки
Аланин 298 mg
Аргинин 154 mg
Аспарагинова киселина 552 mg
Витамин В6 1 mg
Глицин 113 mg
Глутаминова киселина HCl 1319 mg
Изолевцин 308 mg
Калории 24 kcal
Л-лизин 555 mg
Левцин 668 mg
Метионин 105 mg
Протеини 6 g
Хистидин 121 mg
Цистин 153 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MEX Amino 12K 300 таблетки

  • Производител: MEX
  • Код на продукта: MEX Amino 12K 300 таблетки
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359