Масажна седалка CASADA “Quattromed V BT“ с Braintronics®CMK-3231
Масажна седалка CASADA “Quattromed V BT“ с Braintronics®
950.00 лв 1,000.00 лв
product header
-5% Масажна седалка CASADA “Quattromed V BT“ с Braintronics®CMK-323

Технически данни:

 • Захранване:
  • вход: 100 - 240V, 50 / 60 Hz
  • изход: 24 V, 2500 mA
 • Мощност: 60 W
 • Размери на облегалката: 75 x 45 х 20 см
 • Размери на седалката: 7,5 х 45 х 42см
 • Тегло: 8,5 кг
 • Дистанционно управление


НОВАТА Масажна постелка Quattromed V BT с Braintronics® е оборудвана с 4 масажни глави, които Ви масажират по техниките Shiatsu, Tapping, Kneading и Rolling.  
Специалната масажна програма Braintronics® се включва от приложението Braintronics® App, което се инсталира на мобилния Ви телефон.
( В книжката с инструкции, която ще получите, има подробно и изчерпателно обяснение как да инсталирате и използвате функцията Braintronics® )

Двете подвижни силиконови глави и двете фиксирани глави осигуряват облекчение и снабдяват с кислород междупрешленните дискове.
Масажните глави имат нефрит, който осигурява успокояващ и дълбок затоплящ масаж.
За масаж на стъплата можете да отделите седалката от облегалката, като разкопчаете ципа между тях, и я поставете удобно под краката си.

НИЙДИНГ (Разтриване):
Кожата и мускулите се разтриват с помощта на палеца и показалеца или с две ръце. Масажната техника се използва успешноза освобождаване на напрежението.

ВИБРАЦИЯ:
Вибрацията превръща цели области от тялото в равни вибрации, които се разпространяват в дълбочина. Стимулиращ ефект за кръвообращението, затоплящ и релаксиращ за мускулите.

ТАПИНГ ( Потупващ):
При потупването се изпълняват кратки потупващи движения, както с ръба на ръката, дланта или юмрук. Това стимулира оросяването на кожата и отпуска напрегнатите мускули. Ако потупването се изпълнява в областта на белите дробове, се подобрява отделянето на слуз от тях.

РОЛИНГ:
Приятна комбинация между напрягане и освобождаване на муску- лите - този масаж е особено успокояващ и релаксиращ. Техниката се използва често за завършващ масаж за релаксация и възстано- вяване на мускулите.

ЗАГРЯВАНЕ:
Дълбоко проникващ и загряващ ефект, който може да Ви отпусне напълно. Тази функция е особено приятна, в случай на голямо напрежение в мускулите, поради дълбокия си ефект.

ЗАГРЯВАНЕ С НЕФРИТ:
Нефритът е естествен камък и проводник на топлина. Тези висококачествени нефритени камъни са поставени в масажните глави за затоплящ и успокояващ ефект.

АВТОМАТИЧНИ ПРОГРАМИ:
Специално разработените 3бр автоматични програми за цялото тяло, предлагат широка гама от масажни техники. Като допълнение можете да включите и загряващата функция.

ТОЧКОВ МАСАЖ :
Масажните глави могат да се съсредоточат в една зона от тялото и да изпълняват точков масаж.

ШИАЦУ: 
Шиацу е форма на физическа терапия, произхождаща от Япония. Масажната техника включва меко, ритмично, действащо в дълбочина разтягане и въртене на кожата чрез натиск с пръст. Целта при прилагане на Шиацу масаж е стимулирането на отделни точки по тялото и мобилизиране на мускулатурата. РЕГУЛИРАНЕ НА ШИРОЧИНАТА:
Разстоянието между масажните глави може да се регулира - тясно, средно или широко.

3D МАСАЖ:
При тази нова техника, масажният робот се движи не само нагоре и надолу, а също така и напред и назад.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Масажна седалка CASADA “Quattromed V BT“ с Braintronics®

 • Производител: CASADA
 • Код на продукта: CMK-323
 • Наличност: В наличност
1,000.00 лв
950.00 лв
Бърза поръчка