Scitec Citruline Malate 90 капсулиScitec Citruline Malate 90 капсули
Citrulline Malate е хранителна добавка, чиято ефективност и чистота са доказани чрез лабораторни тестове. Този суплемент ефективно работи за  повишаване на тренировъчната производителност и чистата мускулна маса, като едновременно с това спомага за увеличаване на  притока на кръв и аминокиселина  към  мускулите.  Всичко това води до увеличаване на синтеза на протеини (мускулния растеж), повишаване на производството на АТР и постоянното  уголемяване на мускулните  клетки.

Доказано е, че цитрулин малат  съдейства за  подобряване на мускулната издръжливост и възстановяването. Също така той спомага за  намаляване на  мускулната киселинност, и за възпрепятстването на натрупване на  млечна  киселина. Цитрулин малата  подобрява продукцията на енергия на клетъчно ниво.  Всичко това доказва, че добавките със  цитрулин малат, каквато е и Citrulline Malate, могат да помогнат на всеки бодибилдър да  подобри своята производителност във фитнес залата.

Цитрулин  намалява натрупването на млечна киселина и повишава мускулното възстановяване чрез увеличаване стойностите на креатин фосфата и ресинтеза на АТФ.

За цитрулин малата вече се доказа, че повишава мускулната работоспособност, тъй като увеличава производството на аеробна енергия и отдалечава настъпането на умората.

Разфасовка: 90 капсули

Състав в 1 доза от 3 капсули :

Цитрулин Малат 3000мг

Напишете отзив

    Лош           Добър

Scitec Citruline Malate 90 капсули

Безплатна Доставка

При поръчка над 40 лв.

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec Citruline Malate 90 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 40.00 лв
ПОРЪЧАЙ ЗА 1 СЕКУНДА

Тагове: Азотни и напомпващи, цитрулин, locomotive, цитрулин малат