NOW L-Theanine 90 капсулиNOW1451
NOW L-Theanine 90 капсули
55.00 лв
product header
NOW L-Theanine 90 капсулиNOW145

Теанин (Theanine)


Това е аминокиселина, открита в листата на зеления чай. На нея се дължи успокояващото приятно действие на топлата напитка. Поради факта, че Теанин (Theanine) може да премине през кръвно-мозъчната бариера, се счита, че той има психоактивни свойства. Теанин(Theanine) способства за намаляване на психическия и физическия стрес чрез ясно изразеното си успокояващо действие, както и да подобри познавателната функция и настроението.

Теанин (Theanine) увеличава нивата на серотонин, допамин и GABA в мозъка. Теанин (Theanine) изразява силна защита на неврната и сърдечно-съдова система. Притежава силни антиоксидантни свойства, имуномодулиращ и стимулиращ ефект и засилва значително паметта. Теанин (Theanine) е подходящ и при депресии, чувство за страх и безпокойство. NOW Foods използва единствено патентованата и най-висококачествената суровина на Теанин (Theanine) , наречена Suntheanine®.

Употреба: Една доза 1-3 пъти дневно. Препоръчително на празен стомах.

Продуктът не е лекарствено средство.

 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 1 капсула -
Дози в опаковка 90 -
Антиоксиданти  
Decaffeinated Green Tea 250  mg -
Незаменими Аминокиселини  
Л-Теанин (L-Theanine) 100  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Безкофеинов зелен чай 250 mg
Л-теанин 100 mg
5 NOW L-Theanine 90 капсули
Работата ми е свързана със вземане на решения, от които завися Аз и хората, които работят за мен. Това преди не представляваше проблем за мен, но с времето нещата се натрупват и човек се измаря.Откакто започнах приема на Тианин, аз се върнах 10 години на-зад тогава, когато не бях обременена. Сега работя с нови сили и нито едно мое решение не ми тежи.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW L-Theanine 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW145
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка