NOW L-Ornitine 60 капсулиNOW1201
NOW L-Ornitine 60 капсули
38.00 лв
NOW L-Ornitine 60 капсулиNOW120

Орнитин (Ornithine) е аминокиселина, участваща в производството на урея. Производството на уреа е последователност от биохимични реакции, чиито резултат е превръщането на амоняка в урея, която е по-малко токсична за организма. Недостатъчното количество на урея може да причини някои генетични разстройства свързани с метаболизма или чернодробна недостатъчност.

Орнитин (Ornithine) стимулира отделянето на растежен хормон, което ускорява метаболизма на натрупаните мазнини в човешкото тяло. Този ефект се усилва ако Орнитин (Ornithine) е в комбинация с Аргинин (Aginine) и Л-Карнитин (L-Carnitine).

Орнитин (Ornithine) е нужен за изграждането на имунната система, както и на черният дроб, за да пречиства и изхвърля вредните амонячни съединения. В кожата и съединителната тъкан се съдържат значителни количества Орнитин (Ornithine), което го прави полезен за възстановяване от наранявания. Орнитин (Ornithine) се синтезира в тялото от Аргинин (Arginine) и вследствие служи като прекурсор на Цитрулин (Citruline), Пролин (Proline) и глутаминова киселина.


Начин на употреба: Една доза преди тренировка или вечер преди сън. За по-голям ефект комбинирайте този продукт с аргинин и цитрулин.

Разфасовка: 60 капсули

Продуктът не е лекарствено средство.

 

 

 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 3 капсули -
Дози в опаковка 20 -
Заменими Аминокиселини  
Л-Орнитин (L-Ornithine) 1500  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


Код: NOW120

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

NOW L-Ornitine 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW120
  • Наличност: В наличност
  • 38.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359