Кростренажор inSPORTline Caracasin 43881
Кростренажор inSPORTline Caracas
1,399.00 лв
product header
Кростренажор inSPORTline Caracasin 4388

Модел Caracas от марката inSPORTline има 8 кг. маховик, предлагащ 16  нива на натоварване, чрез магнитна система, като разполагате и с компютър, който мери време, скорост, разстояние, калории, пулс, температура в стаята, среден пулс – всичката информация се показва на голям LCD дисплей.  Конструкцията на Caracas е здрава и масивна със стилен дизайн.

Степента на натоварване се регулира електронно, гуменото покритие на ръкохватките е с най-високо качество.  Ръкохватките тук са 2 броя, както подвижни, така и неподвижни. Кростренажорът има 4 потребителски програми вградени в компютъра. Програмируемият компютър съдържа – ръчна програма, 12 предварително зададени програми, 4 програми съобразно пулса.

Дължината на стъпката е 46 см,  ширината е 16 см и педалите се регулират. Педалите се въртят и в двете посоки, като стъпалата са специално обработени против плъзгане. Моделът има Belt Drive система позволяваща плавна и тиха смяна на натоварването, вградени сензори за пулс в ръкохватките, както и здрави, качествени машинни лагери в 6 точки  – ръкохватки и педали, както и 3-частови колела с капсуловани SKF лагери.

Размерите в сглобено състояние са  130 х 63 х 158 см, уреда тежи 56  кг, теглото на трениращият е до 130 кг.  без ограничение във височината. Уредът се мести лесно благодарение на вградените си транспортни колелца, чрез които също така и се нивелира с лекота.

Кростренажор inSPORTline Caracas има 2 години пълна гаранция .

Имате въпроси? Вижте тук


САМО ПРИ НАС – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА.

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ.  0888 880 352, 0896 790 799

Снимки:

 

Кростренажор-inSPORTline-CaracasКростренажор-inSPORTline-Caracas-02Кростренажор-inSPORTline-Caracas-03Кростренажор-inSPORTline-Caracas-04Кростренажор-inSPORTline-Caracas-05

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Кростренажор inSPORTline Caracas

  • Производител: inSPORTline
  • Код на продукта: in 4388
  • Наличност: В наличност
1,399.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359