Колан със загряване Sauna Belt2005251
Колан със загряване Sauna Belt
39.00 лв
product header
Колан със загряване Sauna Belt200525

Сауна колан с функция за загряване – Sauna Belt


Известният в цял свят сауна колан вече и в България. Сауна коланът е познат от много телевизионни реклами. Ако искате да изпитате ефекта от сауната, но да сте през това време във Вашият дом – това е начинът.

Вижте още:

Използвайте го, докато релаксирате вкъщи. С коланът можете да акцентирате в точно определена област, докато сауната ефектът е върху цялото тяло. Можете да използвате Sauna Belt върху талията, корема или бедрата.


Важно е да се спазват някои изисквания при употребата на Sauna Belt:


Препоръчително е да се използва на стайна температура. При използването на колана е добре да се заеме удобна позиция на тялото. Използвайте го полулегнали или прави, но никога и легнали по корем или в седнало с облегнало положение, защото това би могло да доведе до повреда на електрическата мрежа на колана. По време на процедурата, не използвайте кремове или мазила, защото порите в този момент напълно се отварят, а това би било възможност за възникване на алергии. По време на сеанса е препоръчително да се пият горещи напитки: кафе, мляко или чай и да се избягва приемането на охладени напитки.

Колан за отслабване Sauna Belt не трябва да се използва непосредствено след хранене! Препоръчително е да се изчака минимум 2 часа след храненето, преди да се пристъпи към процедурата. За постигане на максимален ефект, препоръчваното време за една процедура е 50 мин. Не превишавайте това времетраене! С оглед на Вашата безопасност, коланът автоматично се изключва след изтичането на 50-тата минута. Не се препоръчва коланът да се ползва за период по-продължителен от 45 дни.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Колан със загряване Sauna Belt

  • Код на продукта: 200525
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка