KFD Premium X-BCAA 500 грPRZ-X-BCAA1
KFD Premium X-BCAA 500 гр
42.99 лв
product header
KFD Premium X-BCAA 500 грPRZ-X-BCAA

KFD X-BCAA е комплекс от аминокиселини с разклонена верига (BCAA), глутамин и бета-аланин в съотношение 5:4:1. Продуктът е инстантизиран, за да бъде разтворимостта му перфектна. 

KFD X-BCAA се състои главно от екзогенни аминокиселини, тоест онези, които тялото не е в състояние да синтезира - това ни задължава да си ги набавяме от храна или хранителни добавки. Добавените глутамин и бета-аланин увеличава ефекта на продукта допринасяйки за по-доброто възстановяване след тежките тренировки и предпазването на мускулната маса.

  • BCAA, Глутамин, Бета Аланин
  • Супер разтворимост
  • Невероятни вкусове
  • Максималнен МУСКУЛЕН РАСТЕЖ

KFD X-BCAA е продукт с перфектна разтворимост и много бързо усвояване от организма - много подходящ е приемът му преди или по време на тренировка. Аминокиселините влизащи в състава на продукта подобряват тонуса и издръжливостта по време на тренировка.

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са може би най-известната хранителна добавка сред спортистите заради ролята на BCAA в процеса на синтезиране на протеини. Освен в процесите свързани с протеиновия синтез BCAA имат много други ключови роли в организма, една от тях е синтеза на АТФ, който е от основно значение за енергийните нива на организма.

KFD X-BCAA е подходящ, както за атлети от силовите спортове, така и за атлети практикуващи спортове като бягане, колоездене, футбол, баскетбол и др.

Начин на прием: Разтворете 1 доза - 10гр (2 мерителни лъжички) в 200-250мл вода. Приемайте преди, по време или след тренировка. В не тренировъчен ден можете да приемате сутрин или между храненията.

Дозировка
Доза 10 g
Дози в опаковка 50
Съставки
Бета Аланин 900 mg
Л-валин 1000 mg
Л-глутамин 3700 mg
Л-изолевцин 1000 mg
Л-левцин 2000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

KFD Premium X-BCAA 500 гр

  • Производител: KFD
  • Код на продукта: PRZ-X-BCAA
  • Наличност: В наличност
42.99 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359