KFD Premium Creatine 500 грKFD-34571
KFD Premium Creatine 500 гр
22.99 лв
product header
KFD Premium Creatine 500 грKFD-3457

KFD Premium Creatine е хранителна добавка, съдържаща 100% чист креатин монохидрат с микронизация 200 меша.

Основната функция на креатина е производство на енергия за процесите на тялото и възстановяването на енергийните нива на АТФ. Анти катаболните свойства на креатина се изразяват в подобряването на регенерацията на мускулите по време на дългите изтощителни тренировки. Креатинът помага за по-бързото възстановяване на нивата на АТФ между сериите, което води до повишена сила и експлозивност по време на тренировката. Освен това креатинът хидратира мускулната клетка, което прави вида на мускулите по-обемен и плътен. Запомнете, креатинът хидратира МУСКУЛНИТЕ клетки, много хора бъркат този факт за креатина и се притесняват от подкожна задръжка на вода - подкожната задръжка на вода се дължи изключително на високия въглехидратен прием, а не на приема на креатин.

Благодарение на безспорните си ефекти - увеличаване на нивата на АТФ, увеличаване на силата, увеличаване на чистата мускулна маса - креатинът се счита за една от най-ефективните хранителни добавки.

Креатинът е една от най-изследваните спортни хранителни добавки и с добавянето и към вашия режим можете да очаквате - повече сила, по-добро възстановяване, по-плътна мускулатура и покачване на чиста мускулна маса.

Начин на прием: Разтворете една доза - 5гр(1 лъжичка) в 200мл вода или сок. Използвайте според индивидуалните ви нужди или 2 пъти дневно - преди и след тренировка или сутрин и преди хранене.

Дозировка
Доза 5 g
Съставки
Креатин монохидрат 4625 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

KFD Premium Creatine 500 гр

  • Производител: KFD
  • Код на продукта: KFD-3457
  • Наличност: В наличност
22.99 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359