KFD Bacopa Monnieri 250 мг 90 таблеткиKFD-63061
KFD Bacopa Monnieri 250 мг 90 таблетки
19.99 лв
product header
KFD Bacopa Monnieri 250 мг 90 таблеткиKFD-6306

Bacopa Monnieri е традиционно използвана билка в аюрведичната медицина в продължение на векове за подкрепа на нервната система, повишаване на когнитивния капацитет и изостряне на паметта. През последните тридесет години се провеждат множество клинични проучвания върху билката, които показват обнадеждаващи резултати.

  • Поддържа ПАМЕТТА и КОНЦЕНТРАЦИЯТА
  • Облекчава НАПРЕЖЕНИЕТО и УМОРАТА
  • Подпомага ПРОТЕИНОВИЯ СИНТЕЗ

Тримесечно проучване, проведено от австралийски учени установява, че бакопа може да подпомогне ученето, умерения стрес и насърчаването на паметта. Проучвания и върху животни показват, че Bacopa Monnieri има потенциала да поддържа психичната функция при стрес.

Ефектите на екстракта от Bacopa Monnieri могат отчасти да бъдат обяснени с антиоксидантната защита на важни обработващи центрове в мозъка - предният кортекс, стриатум и хипокампус. Екстрактът от растението също спомага за насърчаване на синаптичната активност и невротрансмисията в мозъка.

Начин на прием: 1 таблетка дневно приета след хранене. Препоръчителен е приемът в първата част на деня или 30мин. преди умствена дейност или тренировка. Не се препоръчва приемът на празен стомах, тъй като може да има разхлабващ ефект.

Напишете отзив
    Лош           Добър

KFD Bacopa Monnieri 250 мг 90 таблетки

  • Производител: KFD
  • Код на продукта: KFD-6306
  • Наличност: В наличност
19.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359