Invictus Nutrition Whey Champion 2300 грInvictus Nutrition Whey Champion 2300 гр1
Invictus Nutrition Whey Champion 2300 гр
100.00 лв
product header
Invictus Nutrition Whey Champion 2300 грInvictus Nutrition Whey Champion 2300 гр

Протеинът е важен елемент за вашето тяло. Повечето атлети се нуждаят от допълнителен прием на  протеини,  извън това  което те приемат чрез  храната. Причината е, че протеините са  едни от основните съставки за постигането на  чиста мускулна маса. Когато става въпрос за наистина качествен протеин, почти всички спортисти биха избрали суроватъчния.  Суроватъчния  протеин е един от най-бързо усвоимите  протеини,  и захранва мускулите по-бързо от всяка друга добавка.  Има много  ползи от този вид протеин, тъй като се счита за добър източник на калории,  с ниско съдържание на наситени мазнини и въглехидрати. Whey Champion на Invictus Nutrition е протеинов продукт, съдържащ суроватъчен протеин концентрат, който се абсорбира много бързо в тялото. Тази добавка стимулира растежа на чиста мускулна маса и намалява нивото на мазнините.

Характеристики на продукта:

  • Висококачествен суроватъчен протеин концентрат
  • Осигурява 37 гр протеин на доза
  • Има богат аминокиселинен профил
  • Изключително висока биологична стойност
  • Обогатен с креатин монохидрат и ВСАА
  • С таурин и глицин


Една от основните ползи на  суроватъчния  протеин концентрат, и съответно на NF-Pro е, че  е един много ефективен начин за предоставяне на тялото с  достатъчно количество незаменими аминокиселини. Суроватъчния протеин концентрат е отличен, пълен източник на протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини. Той също така съдържа прилични количества други несъществени аминокиселини, а още по-важното е, че той осигурява BCAA-аминокиселини с разклонена верига.  Всичко това означава, че Whey Champion е най-добрият източник на протеин за тези, които се стремят  да направят мускулна маса.

Също предимство на суроватъчния протеин концентрат е, че в сравнение с други цялостни протеинови източници, той се усвоява  много лесно  от организма, и се абсорбира и използва ефективно. Независимо дали сте бодибилдъри, или се занимавате с друг спорт, Вие със сигурност тренирате усилено. Това поставя под стрес  имунната Ви  система, и затова  трябва да помислите как да я стимулирате. С приема на Whey Champion, това става възможно. Причината за това е, че суроватъчния протеин засилва имунитета, чрез повишаване на нивата на молекула, наречена глутатион. Глутатион е важен антиоксидант, който допринася много за стимулирането на имунната  система.

Суроватъчния протеин концентрат, води до по-голяма реакция към инсулина - хормон с анаболна  мощност, който спомага образуването на протеини в мускулните клетки, и следователно, стимулира  повишаването  на мускулната маса, силата, и спортните постижения . Имайки предвид всичко това, можем да заключим, че Whey Champion е висококачествена  протеинова  добавка, с ниско съдържание на мазнини, вкусна и лесно смилаема, подходяща за всички спортисти!

Начин на употреба: Смесете 50 гр. с 200-250 мл. вода и приемайте 1-3 дневно.

Разфасовка: 2300 грама

Състав:

supp_whey

Съставки
BCAA 22,9 g
Въглехидрати 8,5 g
Енергийна стойност 368, 2 kcal (100 g)
Л-аланин 5 g
Л-аргинин 2,1 g
Л-аспартанова киселина 11 g
Л-валин 5,9 g
Л-глицин 1,4 g
Л-глутаминова киселина 18,1 g
Л-изолевцин 6,4 g
Л-левцин 10,6 g
Л-лизин 9,6 g
Л-метионин 2,2 g
Л-пролин 5,5 g
Л-серин 4,6 g
Л-тирозин 2,6 g
Л-треонин 6,7 g
Л-триптофан 1,4 g
Л-фенилаланин 3 g
Л-хистидин 1,7 g
Л-цистеин 2,2 g
Мазнини 3,8 g
Протеини 75 g
5 Invictus Nutrition Whey Champion 2300 гр
Високо съдържание на протеин и страхотен вкус, препоръчвам!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Invictus Nutrition Whey Champion 2300 гр

  • Производител: Invictus Nutrition
  • Код на продукта: Invictus Nutrition Whey Champion 2300 гр
  • Наличност: В наличност
100.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359