Invictus Nutrition Isolate Gold 1814 грInvictus Nutrition Isolate Gold 1814 гр1
Invictus Nutrition Isolate Gold 1814 гр
105.00 лв
product header
Invictus Nutrition Isolate Gold 1814 грInvictus Nutrition Isolate Gold 1814 гр

Ежедневните тренировки са един от най-добрите начини  за поддържане на добра форма и изграждане на мускули. Факт е, че тренирайки интензивно Вие ще качите мускулна маса, но това зависи и от други фактори. Един от тези фактори е храната, която консумирате. Протеините се смятат за най-важната храна за бодибилдърите и атлетите, а протеиновите добавки са сред най-важните, особено суроватъчния протеин. Isolate Gold на Invictus Nutrition е хранителна добавка, чийто прием ще Ви осигури суроватъчен протеин изолат с изключително високо качество. Смята се, че суроватъчният протеин е с най-висока биологична стойност, от който и да е друг протеинов източник.

Характеристики на Isolate Gold :

  • Осигурява 42,5 гр протеини
  • С ниско въглехидратно съдържание
  • По-малко от 1 гр мазнини


Смята се, че суроватъчния протеин изолат е най-висококачествения протеин-по качествен от  суроватъчния концентрат. Чистият изолат е филтриран по-добре от концентрата и има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Ето защо, Isolate Gold  е подходящ за консумация при нискокалорични и нисковъглехидратни диети. Isolate Gold  е уникална формула създадена  с ниско съдържание на лактоза, холестерол и мазнини, което го прави изключително   лесно усвоим продукт.  Съдържащият се в него суроватъчен протеин изолат, има  пълен аминокиселин профил, осигуряващ бързо и ефикасно разграждане и усвояване. Ефикасното усвояване на протеина спомага за снабдяването на мускулните клетки с азот.

Повишения прием на аминокиселини, който суроватъчният протеин изолат  Isolate Gold  Ви осигурява, гарантира предпазване на мускулите Ви от разпад. Също така, осигурява високи нива на BCAA -аминокиселините с разклонена верига. Те имат изключително важна роля за активизирането  и ускоряването на протеиновия синтез   в мускулите.Това спомага за по-добро възстановяване на клетъчно ниво и ускорява адапционните процеси към тежки тренировки. По  този начин, Вие ще  запазите  чистата мускулна маса, а едновременно с това, се намалява  нивото на катаболния хормон кортизол, и също така  значително се  увеличава изгарянето на мазнини.

Isolate Gold  е продукт, който спомага за пълноценното и ефикасно  възстановяване след тренировка и  Ви осигурява необходимия градивен материал за  вашите мускули. Най-подходящото  време за прием на Isolate Gold  е непосредствено  след тренировка , защото това е най-важното хранене за деня, което  трябва да възстанови  мускулните влакна след тежката тренировка и сутрин веднага след събуждане, с цел да се предпазите от  катаболните процеси възникнали през нощта.

Начин на употреба: Приемайте 50 гр разбити в около 250 мл. вода след тренировка и между храненията.

Разфасовка: 1814 грама

Състав:

supp_isolate

Съставки
Въглехидрати 2,7 g
Енергийна стойност 361,8 kcal (100 g)
Л-аланин 5,6 g
Л-аргинин 2,4 g
Л-аспартанова киселина 11,3 g
Л-валин 6,4 g
Л-глицин 1,9 g
Л-глутаминова киселина 19 g
Л-изолевцин 7,2 g
Л-левцин 11,3 g
Л-лизин 10,3 g
Л-метионин 2,4 g
Л-пролин 6,4 g
Л-серин 5,1 g
Л-тирозин 3,4 g
Л-треонин 7,4 g
Л-триптофан 1,9 g
Л-фенилаланин 3,3 g
Л-хистидин 1,9 g
Л-цистеин 2,9 g
Мазнини 1,4 g
Протеини 84,6
Напишете отзив
    Лош           Добър

Invictus Nutrition Isolate Gold 1814 гр

  • Производител: Invictus Nutrition
  • Код на продукта: Invictus Nutrition Isolate Gold 1814 гр
  • Наличност: В наличност
105.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка