Invictus Nutrition Hard Mass Gainer 7000 гр Invictus Nutrition Hard Mass Gainer 7000 гр 1
Invictus Nutrition Hard Mass Gainer 7000 гр
109.00 лв 119.95 лв
product header
-9% Invictus Nutrition Hard Mass Gainer 7000 гр Invictus Nutrition Hard Mass Gainer 7000 гр

Понякога идва момент, когато въпреки усилените тренировки, Вие забелязвате че не можете да качвате повече мускули. Има и бодибилдъри, чиято физика е така устроена, че да не могат, или да качват само минимално тегло. Един от най-добрите начини да натрупате мускули, е да започнете приема на подходящ гейнър. Това е най-сигурния начин да си осигурите  основни хранителни вещества като протеини, въглехидрати, витамини и минерали. Hard Mass Gainer на Invictus Nutrition е един от най-добрите гейнъри, който  е предназначен да захрани мускулите с точните хранителни елементи за натрупване на масивна мускулна маса.

Основни характеристики на Hard Mass Gainer:

  • Осигурява хранителна подкрепа за повишаване на мускулната маса
  • Увеличава физическата сила и издържливост
  • Повишава концентрацията
  • Доставя още повече енергия
  • Подпомага възстановяването след тренировка


Hard Mass Gainer съдържа суроватъчен протеин. Както знаете,  протеините са  от съществено значение за покачване на мускулна маса и укрепване на тялото Ви. Като част от хранителния режим, независимо дали искате да отслабнете или да качите, протеина  помага да се поддържат  мускулите, така че тялото използва въглехидратите и мазнините за енергия.Това води до по-силно  и тонизирано  тяло, в резултат на поддържане на  здравословно тегло. За спортистите, значението на протеините  е още по-голяма. Спортистите трябва да си гарантират, че те консумират оптимални нива  протеини. В случая, протеините в  Hard Mass Gainer осигуряват и ВСАА аминокиселини, за засилване  на протеиновия  синтез, и перфектно възстановаване на  мускулите  след тренировка.

Hard Mass Gainer съдържа и въглехидрати, тъй като те също са незаменима част от качването на мускулна маса. Те са важни, защото доставят необходимата енергия на тялото, което предпазва от разграждане на мускулите. Въглехидратите Ви зареждат за всяка тренировка, като Ви помагат да тренирате, да се възстановявате, и най – вече да растете. Hard Mass Gainer   важни витамини,  за да даде на тялото Ви  балансирана подкрепа, която да спомогне  за изграждане на мускулите и поддържане на доброто Ви  здраве. Поради своята съвременна формула, Hard Mass Gainer предлага по-цялостен подход към спортните постижения, като предоставя на тялото Ви  основните протеини и други хранителни вещества , необходими  за увеличаване на мускулната маса и постигане на издръжливост.

Начин на употреба: Разбъркайте 100 гр в около 300-350 мл. вода или мляко.

Разфасовка: 7000 грама

Състав:

supp_hard

Съставки
Въглехидрати 65,6 g
Енергийна стойност 378.3 kcal (100 g)
Мазнини 4,7 g
Протеини 18,4 g
4 Invictus Nutrition Hard Mass Gainer 7000 гр
Пия редовно гейнери и винаги избирам големи кофи защото ми излиза най-изгодно. Опитах и този модел и не правя разлика от по-скъпите.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Invictus Nutrition Hard Mass Gainer 7000 гр

  • Производител: Invictus Nutrition
  • Код на продукта: Invictus Nutrition Hard Mass Gainer 7000 гр
  • Наличност: В наличност
119.95 лв
109.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359