PEAK Intra-Venous 1075 грPEAK Intra-Venous 1075 гр1
PEAK Intra-Venous 1075 гр
105.00 лв
PEAK Intra-Venous 1075 грPEAK Intra-Venous 1075 гр

Intra-Venous е високо-скоростна добавка, предназначена за спортисти за използване по време на тренировка, която осигурява незабавна консумация на ключовите фактори за максимална производителност и впечатляващ анаболен растеж.

Ефектът на Intra-Venous идва почти толкова бързо, колкото ефектът от инжекция - функция, която е изключително важна, защото тежките тренировки причиняват недостиг на важни фактори за растеж, с фатални последици за растежа на мускулите и максималната производителност.

При полеви тестове с руския елитен спортист Алексей Лесуков, Intra-Venous показа забележителни способности в спирането на  опасният катаболизъм и инициира забележително бързо възстановяване между сериите, засилване напомпването на мускулите, повишаване нивата на сила, издръжливост и интензивност..

Ако вие също искате да спрете изпълнението на разграждане и катаболизма по време на обучението, след това преминете в по-висока предавка сега!

Intra-Venous детайли:

Вие тренирате, за да видите реални резултати. Вие не искате да си губите времето, но искате награди за вашата упорита работа в залата. Затова никога не подценявайте притока на хранителни вещества по време на тренировка, защото недостига им в ключови моменти по време на тренировката може да отнеме заслужената награда от часовете на изтезания в залата.

С Intra-Venous, стагнацията и неуспехът нямат никакъв шанс! Intra-Venous е научно обоснован тренировъчен комплекс за максимални резултати, постигнати чрез бързо впръскване на синергични  65 ключови ергогенни съставки в кръвта и мускулите.

intra-veNOus

Високата доставка на бързо смилаеми полимери глюкоза, алфа липоева киселина (ALA), Гарциния Камбоджа (HCA), Инозитол и зареждане на глюкозните депа  в мускулите и кръният басейн, което гарантира дълготрайна енергия и сила. В същото време, намаляване на ефекта на кортизола, така че Intra-Venous доставя най-доброто гориво за вашата тренировка ... всеки ден!

Intra-Venous мускулен разширител!
Най-силният азотен окис, състоящ се от аргининови съединения, цитрулин малат, норвалин и орнитин HCL за неприлично високи нива на азотен синтез, за кръвоснабдяване, размер на мускулите, екстремни мускулни напомпвания и  високи анаболни резултати.

Мускулно зареждане и интензитет!
Intra-Venous съдържа креатинова матрица, бета аланин, микронизиран таурин и таурин-AKG и D-рибоза, което води до екстремна издръжливост, както и чудовищна мощност.
С всяка капка пот, вие губите ценни електролити, които трябва да бъдат заменени, за да се избегне драстично понижение на производителността. Intra-Venous замества тези минерали и оптимизира всички метаболитни процеси и да се избегне мускулна деградация.

Разфасовка: 1125 гр

Употреба: 43г+2капсули (около 2 мерителни лъжици) по време на тренировка. Да не се превишава препоръчителната доза.

Състав:

[caption id="attachment_6827" align="alignnone" width="150" caption="intra-venous facts"]intra-venous facts[/caption]

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

PEAK Intra-Venous 1075 гр

  • Производител: PEAK
  • Код на продукта: PEAK Intra-Venous 1075 гр
  • Наличност: В наличност
  • 105.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359