INNOLIVING Електрическа ракета против насекоми с фенерINN0861
INNOLIVING Електрическа ракета против насекоми с фенер
29.99 лв
product header
INNOLIVING Електрическа ракета против насекоми с фенерINN086

Насекомите могат да развалят всяко събиране с приятели, всяка мързелива неделя и изобщо удоволствието от лятото. Кажете СТОП на насекомите, които искат да съжителстват с Вас. Освен че са изключително досадни, те могат да причинят дискомфорт след ухапване и да бъдат потенциални приносители на опасни заболявания. Отървете се от тях лесно, сигурно и безопасно.

Ракетата против насекоми на Innoliving е съставена от три слоя метална мрежа и генератор, който произвежда електрически заряди с ниска мощност и високо напрежение,  достатъчно силни да елиминират досадните насекоми.

Включете ракетата, бавно доближете ракетата към насекомото, и когато е достатъчно близо, натиснете червения бутон на дръжката. Генераторът се активира и LED индикатор показва, че той работи. В момента, в който насекомото се докосне до мрежата, то ще бъде повалено.
След приключване, отпуснете бутона, за да спрете преминаването на ток.

Ракетата притежава и фенер, който може да се използва отделно, като го издърпате от дръжката. За да включите фенера, преместете превключвателя на NO. За да изключите светлината на фенера, преместете превключвателния бутон по средата. В позиция ON генераторът работи, но фенерът е изключен. 
 

Напишете отзив
    Лош           Добър

INNOLIVING Електрическа ракета против насекоми с фенер

  • Производител: Innoliving
  • Код на продукта: INN086
  • Наличност: В наличност
29.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359