Biotech HMB 150 таблеткиBT3591
Biotech HMB 150 таблетки
44.00 лв
product header
Biotech HMB 150 таблеткиBT359

HMB или бета-хидрокси бета-метилбутирична киселина, представлява органично съединение, получаващо се по естествен начин при катаболното разграждане на протеините и по-точно - продукт на разграждането на левцина. Това е сред причините HMB да бъде едно от най-ефективните вещества за блокиране на катаболната активност на ензимите.
HMB изпълнява многофункционални роли в човешкото тяло.

Сред бодибилдинг общността, той е най-известен със своя ясно изразен анаболен и антикатаболен ефект, който предпазва натрупаната мускулна маса от разграждане. Съединението подпомага още регенерирането на мускулните влакна и стимулира техния растеж.

HMB защитава мускулните клетки като спира разграждането на техните фибри. Той ускорява интензивното изгаряне на подкожните мазнини и увеличаването на количествата чиста мускулна маса. HMB работи не само за натрупването на качествена мускулатура, но и за повишаването на физическата сила, за да можете да провеждате още по-натоварващи и резултатни тренировки.

HMB е суплемент за всеки, който се стреми към максимални силови тренировки. Той е особено ефикасен и за хора, които скоро са започнали да наблягат на тежестите в залата или се завръщат към активни тренировки след продължително прекъсване. HMB e незаменим съюзник и за хората, които обичат продължителните тренировки, но не искат мускулите им да търпят загуби, вследствие на големите натоварвания.

Какво прави НМВ

  • Увеличава силата и издръжливостта;
  • Повишава разграждането на телесните мазнини;
  • Забавя умората и намалява болките в мускулите (включително и при мускулна треска);
  • Увеличава растежа на нова мускулна тъкан като подобрява условията за белтъчен синтез;
  • НМВ се използва от НАСА за да се ограничи загубата на мускулна тъкан на астронавтите при продължителен престой в космоса;
  • Ограничава катаболните процеси в мускулната тъкан, които се предизвикват от диета за отслабване, тежка тренировка или друг стрес.

Опаковка: 150 таблетки

Начин на употреба: Приемайте 5 капсули дневно. Препоръчително е продуктът да се приема с храна.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech HMB 150 таблетки

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT359
  • Наличност: В наличност
44.00 лв
Бърза поръчка