Haya Vitamin E 400 IU 100 капсулиHaya Vitamin E 400iu 100 капсули1
Haya Vitamin E 400 IU 100 капсули
27.00 лв
product header
Haya Vitamin E 400 IU 100 капсулиHaya Vitamin E 400iu 100 капсули

Витамин Е е активен антиоксидант предотвратяващ или забавящ окислението на масните съединения, витамините А и С и селенията, а също така има важно значение като съдоразширяващо средство.

Витамин Е помага да се запази сърдечно-съдовата система от прекомерни натоварвания и заболявания.

Продуктът на HAYA Labs Vitamin E Mixed 400 IU (Със смесени токофероли 400 IU) е 100% естествен и съдържа и четирите компонента на групата токофероли, превръщайки го в по-завършен, от хранителна гледна точка. Естествената форма на витамин E е най-мощната и активна форма на антиоксиданта, тъй като се усвоява най-лесно от организма. Използваният в тази формула витамин E се извлича от соево масло и е значително по-мощен от синтетичния вариант.

Витамин Е доставя кислород на тялото, с което подобрява издръжливостта, а в комбинация с витамин А предпазва белите дробове от замърсената атмосфера. Той има и някои медицински приложения като помощно средство при възстановяване от повърхностни рани и изгаряния, облекчаване на спазмите на крайниците и превантивно средство срещу аборт и исхемични заболявания.

Haya Labs Vitamin E-400 е идеален за поддържане на наличието на витамин E във Вашето тяло. Неговата формула Ви предоставя 1.3 пъти по-бионалична форма на самото вещество в сравнение с неговите синтетични варианти. Също така тялото Ви може да я усвои много по-бързо в сравнение с много други продукти от същия клас. Избегнете неприятностите, които дефицитът на витамин Е може да предизвика с подкрепата на този продукт.

Употреба: типичната дневна дозировка варира в диапазона 400 – 800 IU; приемайте 1 драже, от един до два пъти на ден, с храна.

Състав:
haya-labs-vitamin-e-mixed-400-iu-sudarjanie

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Витамин Е 400 IU
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Vitamin E 400 IU 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Vitamin E 400iu 100 капсули
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359