Haya Ursolic Acid 250 мг 100 капсулиHaya Ursolic Acid 250 мг 100 капсули1
Haya Ursolic Acid 250 мг 100 капсули
45.00 лв
product header
Haya Ursolic Acid 250 мг 100 капсулиHaya Ursolic Acid 250 мг 100 капсули

Урсоловата киселина  е химично вещество, за което не се говори много, но има редица ползи. То се среща в много растения и най – вече в кожата на ябълки. Това съединение е станало известно, тъй като те има  потенциала да подобрява  външния вид, чрез намаляване на мазнините и увеличаване на мускулната маса. Тази съставка е изключително полезна за атлети и хора, подложени на интензивно физическо натоварване.  Ползите за здравето от урсоловата киселина са наистина много, а за да се възползвате от тях, просто вземете Ursolic Acid на Haya Labs. Този иновативен продукт съдържа натуралната съставка  урсолова киселина и осигурява всички ползи от нейното благотворно действие, и то напълно безопасно!

Какво да очаквате от приема на Ursolic Acid?

  • Антиоксидантна защита
  • Подпомагане процеса на отслабване
  • Стимулиране на мускулния растеж
  • Антикатаболно действие
  • Защита на сърдечно – съдовата система
  • Заздравяване на костите и ставите
  • Повишаване съпротивителните сили на организма


Урсоловата  киселина е “гореща тема“ на много дискусии днес, най – вече сред спортисти и бодибилдъри. Този фитохимикал има способността да подпомага изграждане на мускулите и да намалява натрупването на мазнини. Тя също така увеличава  мускулната сила и издръжливост. Това съединение също предпазва от  затлъстяване, диабет и сърдечно-съдови заболявания. Много изследвания са показали, че фитохимикала може да редуцира мазнините дори и в най – трудните за отслабване области на тялото, което го прави предпочитана съставка от хората желаещи да отслабнат.

Урсоловата киселина повишава енергийните нива в тялото, като по този начин помага на атлети и бодибилдъри да тренират продължително време, без да чувстват умора. Също така, урсоловата киселина има антикатаболно действие, т.е. предпазва от разпад на мускулите след тренировка. Няколко проучвания също са показали, че урсоловата киселина подобрява здравината на костите, което също е от помощ на трениращите. Този фитохимикал намалява нивата на холестерола, захарта и триглицеридите  в кръвта, като по този начин предпазва сърдечно – съдовата система.

Урсоловата киселина има мощен антивирусен, противогъбичен и противовъзпалителен ефект. Тя стимулира имунната система, подобрявайки съпротивителните способности на организма, срещу вируси и бактерии. Тя повишава азотния синтез в тялото, което също е от полза за изграждането на мускули. Урсоловата киселина е и антиоксидант, което означава че е в състояние да предпази цялото тяло от разрушителното действие на свободните радикали. Искате повече мускули и по – малко мазнини? Искате да сте по – здрави и красиви? Тогава опитайте продукта Ursolic Acid!

Начин на упатреба: Приемайте 2 капсули 3 пъти дневно по време на хранене.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

7450-ursolic-acid-250mg

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Урсолова киселина 250 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Ursolic Acid 250 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Ursolic Acid 250 мг 100 капсули
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка