Haya Tribulus Terrestris 1000 мг 100 таблеткиHaya Tribulus Terrestris 1000 мг 100 таблетки1
Haya Tribulus Terrestris 1000 мг 100 таблетки
33.00 лв
product header
Haya Tribulus Terrestris 1000 мг 100 таблеткиHaya Tribulus Terrestris 1000 мг 100 таблетки

Няма ли да бъде чудесно ако можете да  повишите нивото на тестостерона, за да изграждате по - бързо  мускулна маса, но без да приемате стероиди? Когато стероидите се използват във високи дози, те могат да причинят лъжлив сигнал до хипоталамуса. С други думи, с всичкия излишен  тестостерон в организма, предоставен от стероидите, в организма спира производството на собствен тестостерон. Има начин да имате повече тестостерон, но без да приемате стероиди. Това става с помощта на билката Tribulus Terrestris, която се търси и предпочита все повече в наши дни. Причината за това е, че това растение е безопасно средство за естествено повишаване производството на тестостерон в тялото.

Tribulus има силен ефект върху LH (лутеинизиращ хормон) при мъжете, който стимулира производството на тестостерон от тестисите. LH прави това, чрез стимулиране на Лайдиговите клетки на тестисите. Tribulus Terrestris на Haya Labs е хранителна добавка, създадена на основата на екстракт от билката Tribulus, с високо съдържание на сапонини. Продукта не само ще стимулира синтеза на тестостерон, но и ще подобри здравето на простатата. Повишените нива на тестостерона, ще подпомогнат мускулния растеж, ще увеличат либидото и ще подобрят възстановяването след тренировка.

Действие на Tribulus Terrestris:

 • Стимулира секрецията на тестостерон
 • Грижи се за здравето на простатата
 • Повишава либидото
 • Насърчава сила и издържливост
 • Подпомага изграждането на мускули
 • Увеличава изгарянето на излишните мазнини
 • Понижава холестерола и кръвното налягане
 • Стимулира имунната система


Спортистите използват Tribulus, за да увеличат собственото естествено производство на тестостерон в организма, за повишаване на спортните постижения, или за да се нормализират нивата на тестостерон, намалени в резултат употребата на стероиди. Ако ендогенните нива на тестостерон не са доведени до нормалната граница, може да настъпи драматична загуба на мускулна маса и намаляване на силата. Продукта Tribulus Terrestris може да предотврати  тази катастрофа и да подобри спортните постижения. Тази добавка е специално произведен за осигуряване на повече мускулна  сила, насърчаване загубата на тегло и увеличаване на мускулната маса.

Tribulus Terrestris е в състояние да предостави резултата в минимални срокове и да поддържа резултатите в определени граници. Този продукт също така може да противодейства на сексуалната дисфункция и да подобри значително здравето на простатата. Освен всичко това, Tribulus Terrestris подобрява функциите на  имунната система, намалява лошия холестерол и кръвното налягане и подпомага изгарянето на излишните мазнини. Освен това, продукта има положително въздействие върху черния дроб. С Tribulus Terrestris ще забравите за чувството на умора и ще подобрите драстично постиженията си в залата!

Начин на употреба: Приемайте 1 таблетка 2-3 пъти дневно преди хранене.

Разфасовка: 100 таблетки

Състав:

7630-tribulus-terrestris-1000-mg

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Трибулус терестрис 1000 mg
4 Haya Tribulus Terrestris 1000 мг 100 таблетки
Кара ме да се чувствам по-млад и енергичен.
5 Haya Tribulus Terrestris 1000 мг 100 таблетки
Значително ми се повиши тестостерона, имам повече издръжливост и сила по време на тренировка.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Tribulus Terrestris 1000 мг 100 таблетки

 • Производител: Haya Labs
 • Код на продукта: Haya Tribulus Terrestris 1000 мг 100 таблетки
 • Наличност: В наличност
33.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359