Haya Synephrine 20 мг 100 капсулиHaya Synephrine 20 мг 100 капсули1
Haya Synephrine 20 мг 100 капсули
28.00 лв
product header
Haya Synephrine 20 мг 100 капсулиHaya Synephrine 20 мг 100 капсули

По време на нискокалорична диета, много хора се оплакват от липса на енергия. Това е много неприятно, особено ако ежедневието Ви е натоварено или пък спортувате. Ако и Вие сте от тях, може би имате нужда от допълнителна добавка, която не само ще подпомогне усилията Ви да отслабнете, но и ще Ви осигури допълнителна енергия.

Точно такава добавка е Synephrine на Haya Labs. Synephrine е алкалоид, който е естествена съставка на главно портокала и други подобни плодове. Synephrine е една от най-мощните формули за изгаряне на мазнините, която можете да намерите на пазара. Освен това, продукта подпомага Вашите усилия по безопасен начин.

Ползи от приема на Synephrine:

 • Повишава термогенезата в тялото
 • Увеличава скоростта на метаболизма
 • Подпомага изгарянето на мазнините
 • Увеличава калорийния разход
 • Стимулира енергийните нива
 • Повишава силата и издържливостта
 • Осигурява бодрост и тонус
 • Намалява чувството на глад


Synephrine всъщност е "химическия братовчед" на ефедрин и на практика действа, като други продукти с термогенен и стимулиращ ефект (ефедрин както може би знаете е незаконен). Synephrine предлага всички ползи свързани с изгарянето на мазнините, който предлага и ефедрин, но без някои от досадните странични ефекти на ефедрина, като безсъние, нервност, повишено кръвно налягане и сърдечна честота и т.н. Synephrine може да увеличи скоростта на метаболизма, което води до повишаване на калорийния разход (бързината, с която Вие горите калории).

Също така, Synephrine увеличава енергийните нива, така че няма да се чувствате “изцедени“ още, като влезете в залата за тренировка. Освен това, Synephrine потиска апетита, което също подпомага отслабването по естествен начин. Тъй като прилича по действие на ефедрин, Synephrine ще Ви осигури бодрост и ще подобри Вашата концентрация.

По отношение изгарянето на мазнините, Synephrine работи малко по-различно в сравнение с повечето други подобни агенти. Той стимулира предимно бета-3 адренергичните рецептори и влияе много малко върху бета-1 и 2 рецепторите, които всъщност определят сърдечната честота. Ето защо синефрин има способността да стимулира загубата на мазнини без значително повишаване на кръвното налягане и сърдечния пулс.

Действието на бета-3 рецепторите е свързано с липолизата (процеса на изгаряне на мазнини). Ето защо Synephrine стимулира изгарянето на излишните мазнини. Synephrine също така е известен и като силен адаптоген. Тоест, приемайки продукта Synephrine, Вие ще сте по – устойчиви към отрицателните фактори на околната среда, какъвто е и стреса.

Вземете сега и забравете за мазнините!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула 1-3 пъти дневно на празен стомах.

Опаковка: 100 капсули

Състав:

7445-synephrine-20mg

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Цитрус аурантиум 20 mg
5 Haya Synephrine 20 мг 100 капсули
Много добро действие, не очаквах така да ме вдигне и да ми помогне да поотслабна малко.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Synephrine 20 мг 100 капсули

 • Производител: Haya Labs
 • Код на продукта: Haya Synephrine 20 мг 100 капсули
 • Наличност: В наличност
28.00 лв
Бърза поръчка