Haya Psyllium Husks 1000 мг 100 капсулиHaya Psyllium Husks 100 капсули1
Haya Psyllium Husks 1000 мг 100 капсули
23.00 лв
product header
Haya Psyllium Husks 1000 мг 100 капсулиHaya Psyllium Husks 100 капсули

Фибрите са изключително важен компонент, нужен за да поддържа вашето здраве. Те трябва да са неизменна част от  здравословния начин на хранене. Техният недостатъчен прием, или пълната им липса, може да доведе до запек, високи нива на холестерол, а дори и някои видове рак. Ако не можете да си набавяте фибри  чрез храната, може да се възползвате от хранителната добавка Psyllium Husks на Haya Labs. Тя съдържа природни фибри, извлечени от растението индийски живовляк. То  е богат източник на разтворими и неразтворими фибри, които са така нужни на организма, за поддържане на нормалните му функции.Ползи от приема на Psyllium Husks:

 

  • Регулира храносмилателните процеси;
  • Помага при запек и лениви черва;
  • Намалява холестерола и триглицеридите в кръвта;
  • Прочиства организма от токсини;
  • Регулира апетита и намалява чувството за глад.


В растението индийски живовляк,  не се съдържат очистителни или слабителни съставки, които да действат на перисталтиката като дразнители, каквито са  повечето слабителни лекарства. Това означава, че продукта Psyllium Husks  практически няма отрицателни странични ефекти. Способността на индийския живовляк, да подобрява  редовността на червата, се дължи на люспите на растението, и по – точно на свойството им да абсорбират водата, да почистват стените на дебелото черво, създавайки  леки контракции. По този начин, при преминаването си през червата,те  повличат със себе си и натрупаните токсини.

Когато  люспите от живовляк  се смесят  с вода, те увеличават обема си от 8 до 10 пъти. Поради тази причина, попадайки в  стомаха те създават чувство за ситост. Благодарение на това усещането за глад значително намалява, и Вие можете да отслабнете по напълно естествен начин. Продукта  Psyllium Husks е уникален източник на натурални влакна фибри, и  замества всички химически действащи слабителни.  Ежедневният прием на този продукт, подпомага ефективната функция на червата, спомага процеса на отслабване, и детоксикира тялото.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза от продукта с всяко хранене.

Състав:

psyllium husk

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Псилиум 1000 мг.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Psyllium Husks 1000 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Psyllium Husks 100 капсули
  • Наличност: В наличност
23.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359