Haya Lecithin 100 дражетаHaya Lecithin 100 дражета1
Haya Lecithin 100 дражета
22.00 лв
product header
Haya Lecithin 100 дражетаHaya Lecithin 100 дражета

Лецитина е изключително важно вещество, което присъства във всички ваши клетки. Той е нужен  за протичането на много биохимични реакции в тялото Ви. Необходимото количество лецитин зависи от общото състояние на организма, но с  увеличаването на годините количеството му  в тялото  намалява. Неговият дефицит причинява  нарушаване на работата на нервната система и поява на раздразнителност,  хронична  умора, мозъчно изтощение, нервен срив. За да сте сигурни че получавате достатъчно лецитин, вземете продукта Lecithin на Haya Labs, който ще Ви осигури  растителен лецитин, извлечен от соя.

Какво да очаквате от приема на Lecithin?

  • Засилване на паметта и умствените функции
  • Цялостна подкрепа за нервната система
  • Повишена концентрация
  • Поддържане  нивото на холестерола в здравословни граници
  • Подкрепа за сърдечно – съдовата система
  • Намаляване на мазнините


Лецитина е ефикасно средство за профилактика и терапия на болести, свързани с нарушена дейност на нервната система. Освен това, оказва подкрепа и на сърдечно – съдовата система, тъй като  намалява нивото на холестерола  в кръвта. Един от основните компоненти на лецитина  е  холин. Той е определящ фактор за предаването на нервните импулси, което е от особено голямо значение   за цялостното умствено и физическо състояние на вашия  организъм. Приеман допълнително, лецитина  подпомага  паметта, повишава  вниманието и подобрява  възприемчивостта.

Полезните свойства на лецитина не спират до тук. Той спомага за  усвояването на витамините (до 100%), особено на мастноразтворимите, като витамините A, D, E и K, а също така и на полезните мазнини.  Лецитина оказва  липотропно действие, повишава устойчивостта на организма срещу въздействието на токсични вещества, и стимулира образуването на еритроцитите и хемоглобина. Всичко това прави продукта Lecithin, отлично средство за подобряване на цялостното здравословно състояние и функциите на нервната система.

Начин на употреба: Приемайте по 2 дражета, 1-2 пъти дневно.

Състав:

Lecithin_1200mg_120softgels_facts

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 100
Съставки
Калории 10
Лецитин 1200 mg
Мазнини 1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Lecithin 100 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Lecithin 100 дражета
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка