Haya L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine 100 капсулиHaya L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine 100 капсули1
Haya L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine 100 капсули
30.00 лв
product header
Haya L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine 100 капсулиHaya L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine 100 капсули

Аминокиселините са от решаващо значение за здравето и са жизненонеобходими на спортуващите хора. Аминокиселинните добавки са все по-търсени и предпочитани от атлетите, заради положителните ефекти върху спортните постижения. Представяме Ви продукта L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine на Haya Labs, който съдържа три от важните аминокиселини – л-аргинин, л-орнитин и л-лизин. Тази аминокиселинна добавка се отличава с висока ефективност, по отношение повишаване синтеза на хормона на растежа, увеличаване чистата мускулна маса и подпомагане възстановяването след физическо натоварване.

Ползи от приема на L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine:

 • Повишен синтез на растежния хормон
 • Увеличаване на мускулния растеж
 • Подобряване на възстановяването
 • Повишаване на енергийните нива
 • Подобряване на  издържливостта
 • Подпомагане редуцирането на излишните мазнини
 • Понижаване на лошия холестерол в кръвта
 • Ускоряване на метаболизма
 • Антикатаболно действие
 • Повишаване на либидото


L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine осигурява аминокиселината аргинин, която е свързана с повишаване на кръвния поток и увеличаване на секрецията на растежния хормон. Повечето бодибилдъри знаят за връзката между аргинин и производството на азотен оксид. Аргинин всъщност е прекусор на азотния оксид, който предизвиква повишен приток на кръв, включително към мускулите.

По този начин мускулите получават повече кислород и хранителни мещества. Нарастването на притока на кръв и допълнителната секреция на  растежния хормон подпомагат увеличаването на мускулната маса. Ето защо, L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine е средство за увеличаване на притока на кръв към мускулите.

Формулата на L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine включва и аминокиселината лизин. Тя е една от осемте незаменими аминокиселини – градивен елемент на протеините. Като градивен елемент на протеините, лизин е от полза за атлетите, тъй като допринася за растежа на мускулите. Аминокиселината лизин е свързана с производството на карнитин – вещество, което превръща мастните киселини в енергия и понижава нивата на LDL (лошия холестерол) в кръвта.

В допълнение, лизин е от полза за скелетната система, тъй като допринася за производството на колаген – протеина използван за изграждането на костите, сухожилията, хрущялите и съединителната тъкан. Лизин е важна аминокиселина за атлетите, защото подпомага и ускорява възстановяването след тренировка. Тя също така осигурява положителен азотен баланс, с което подпомага мускулния растеж.

В състава на продукта L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine влиза и аминокиселината орнитин. Тя също е от полза за бодибилдърите, тъй като намалява катаболото разграждане на мускулите и подобрява тяхното внъзстановяване. Орнитин предпазва от настъпването на травми по време на тежко физическо натоварване. Аминокиселината също така подобрява здравето на черния дроб и стимулира имунната система.

Вземете сега и заредете тялото си с аминокиселини!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте по 4 капсули 1 път дневно преди лягане.

Опаковка: 100 капсули

Състав:

7657-l

Дозировка
Доза 4 капсули
Дози в опаковка 25
Съставки
Л-аргинин 750 mg
Л-лизин 750 mg
Л-орнитин 750 mg
5 Haya L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine 100 капсули
Даде ми повече енергия и издръжливост по време на тренировката ми във фитнеса. По-добро ми е и напомпването. Добър продукт е, препоръчвам го!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine 100 капсули

 • Производител: Haya Labs
 • Код на продукта: Haya L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine 100 капсули
 • Наличност: В наличност
30.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359