Haya DIM 60 капсулиHaya DIM 60 капсули1
Haya DIM 60 капсули
33.00 лв
product header
Haya DIM 60 капсулиHaya DIM 60 капсули

Естрогена е хормон, произвеждан както от жените, така и от мъжете. Той изпълнява  полезни дейности в човешкото тяло. Нещо повече – за поддържане на добро здраве е от голямо значение, как тялото метаболизира (разгражда) естрогена. DIM (Diindolylmethane) е естествено органично съединение, което спомага за здравословен метаболизъм на естрогена при мъжете и жените, както и увеличава естествената способност на организма да изгаря мазнините. DIM е фитохимикал, намиращ се в малки количества в кръстоцветните зеленчуци като зеле, карфиол, броколи. За ваше удобство, може да бъде синтезирана в удобна и висококачествена хранителна добавка.  DIM на Haya Labs е точно такъв продукт -  на основата на DIM (дииндолилметан). Тази хранителна добавка ще подпомогне поддържането на нормален хормонален баланс във вашето тяло.

Действие на DIM:

  • Осигурява постигането на здравословен хормонален баланс
  • Грижи се за поддържането на нормални нива на естрогена
  • Подобрява здравето на простатата
  • Стимулира съпротивителните сили на тялото


Хормоналния баланс  е от голямо значение за правилното функциониране на тялото и за поддържането на добро здраве. Ако пък сте атлет, хормоналният баланс е ключът към постигане на  върхова физическа форма. Добрият хормоналния баланс може да Ви помогне да сте здрави, устойчиви на процесите на стареене и да получавате най-добрите резултати от вашите тренировки. DIM допринася за постигането на здравословни нива на хормоните и то по най-естествения възможен начин, като “работи“ със собствените Ви хормони, и регулира техните действия, за да се избегне хормонален дисбаланс.

DIM помага за премахване на активния естроген от мъжкото тяло, чрез насърчаване на неговото превръщане в "добри" метаболити. Тези метаболити след това освобождават  тестостерон. Крайният резултат е по-здравословен баланс на тестостерона спрямо  естрогена и повече свободен тестостерон циркулиращ в тялото. В света на спорта, високите нива на тестостерон и ниските нива на естроген, са свързани с постигането на повече мускулна маса, ефективното изгаряне на мазнините, и бързия метаболизъм. Други ползи от повишените нива на свободния тестостерон са подобреното настроение и повишената физическа издържливост.

След определена възраст, както жените, така и мъжете, се сблъскват с т.нар. „естрогенен дисбаланс“. При него се получават  твърде високи нива на естроген в тялото. Това е особено неприятно за мъжете, тъй като предизвиква  понижаване на мъжкия хормон тестостерон, което пък може да доведе до проблеми с простата. Продукта DIM може да Ви помогне да се справите с това състояние на естрогенен дисбаланс. DIM се грижи за постигане на здравословен хормонален баланс.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

7449-dim-60-caps

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
3.3 - Diindolylmethane 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya DIM 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya DIM 60 капсули
  • Наличност: В наличност
33.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359