Haya DHEA 50 мг 60 капсулиHaya DHEA 50 мг 60 капсули1
Haya DHEA 50 мг 60 капсули
19.00 лв
product header
Haya DHEA 50 мг 60 капсулиHaya DHEA 50 мг 60 капсули

Хормоните са важно звено от естествените механизми на Вашето тяло! Те отговарят за много функции и осигуряват нормалното Ви съществуване. DHEA на Haya Labs е хранителна добавка, която ще Ви достави ДХЕА или дехидроепиандростерон. Това е хормон, синтезиран от надбъбречните Ви жлези.

Важен е, защото се превръща в специфични хормони в зависимост от нуждите на организма Ви за поддържане на определени функции. Всъщност, ДХЕА е наричан „хормон-майка”.
 

Какви са ползите от приема на продукта DHEA?

 

  • Подобрява общото здравословно състояние на организма
  • Стимулира производството на естроген, тестостерон, прогестерон, кортизон, както и много други стероидни хормони, от които тялото Ви се нуждае
  • Поддържа ендокринната система
  • Понижава високото кръвно налягане
  • Помага при депресия и други нарушения на нервната система
  • Забавя процесите на стареене
  • Поддържа либидото


ДХЕА е най-широко разпространеният предшественик на хормони във Вашето тяло. Той се произвежда от холестерола в надбъбречните жлези. В процеса на стареене, количеството и синтеза на DHEA намалява. В зависимост от това, от какво се нуждае тялото Ви, ДХЕА може да се трансформира в тестостерон (основният мъжки полов хормон), естроген (важен женски полов хормон) или стероиди. Освен това ДХЕА взема активно участие в производството на хормони регулиращи метаболизма на мазнините и минералите.

Според някои изследвания, ДХЕА може да бъде нещо, като извор на младостта и да забавя стареенето. Освен това ДХЕА има известен антиканцерогенен ефект, стимулира значително имунната система, регулира нивата на холестерола и кръвната захар и понижава кръвното налягане.Този хормон може да Ви помогне да редуцирате излишните мазнини, а също така спомага изграждането на мускули. При здравите възрастни естествените нива на ДХЕА са най-високи към 20-25-годишна възраст и след това постепенно намаляват.

Това е моментът, в който си струва да започнете приема на продукта DHEA!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта дневно с храната.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

DHEA_50mg_60caps_facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
DHEA 50 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya DHEA 50 мг 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya DHEA 50 мг 60 капсули
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359