Haya CLA 60 дражетаHL9901
Haya CLA 60 дражета
19.00 лв
product header
Haya CLA 60 дражетаHL990

Ако се интересувате от добавки спомагащи редуцирането на излишните мазнини, сигурно сте чували за конюгираната  линолова киселина. Тя е едно  чудотворно  съединение, което има множество ползи.Основната от тях е, че  конюгираната  линолова киселина (CLA)  помага за  загубата  на тегло и се бори със затлъстяването. Ще се уверите в това, ако опитате продукта CLA на Haya Labs. Конюгираната  линолова киселина (CLA) представлява  изомер  на линоловата  киселина, която принадлежи към семейството на есенциални мастни киселини. Тя стана доста популярна сред диетолози и здравни специалисти, заради високата си ефективност.

Ето какво можете да очаквате от приема на CLA:

  • Намаляване на излишната мастна тъкан
  • Увеличаване скоростта на метаболизма
  • Повишен мускулен растеж
  • Намаляване на инсулиновата резистентност
  • Контролиране на апетита
  • Стимулиране на имунната система


CLA спомага процеса на отслабване по няколко  начина. Първо, като засилва  метаболизма на телесни мазнини, предпазвайки от забавяне на  обмяната на веществата  по време на диета. Освен това,  CLA е естествена мастна киселина, която  може да ускорява разграждането на вече складирани телесни мазнини и да ги транспортира в кръвообращението, където биват изгорени за енергия. Едновременно с  това, CLA  транспортира големи количества хранителни вещества до мускулните клетки. По този начин, тя спомага за натрупване на мускули, разбира се в комбинация с тренорвки.

Продукта  CLA потиска способността на организма да складира мазнини, като модифицира определени ензими в сложната обмяна на мазнините. Приемайки тази добавка, Вие може значително да  редуцира телесните мазнини, особено коремните. Не на последно място, трябва да се отбележи, че  продукта може да понижи риска от сърдечно – съдови заболявания. Това е възможно, благодарение на  способността на конюгираната  линолова киселина CLA, да намалява холестерола, триглицеридите и кръвната захар.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 3 пъти дневно с храна.

Състав:

haya_cla_60facts

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
CLA 1000 mg
Калории 7
Мазнини < 1 g
5 Haya CLA 60 дражета
След месец не мога да кажа че имах някакво подобрение но след 3 определено видях резултата от този продукт. Отслабнах с 3 килограма но се чувствах много по лека заради тази полезна добавка.
4 Haya CLA 60 дражета
Имам регистрация в сайта от много години. Този продукт лично съм го пробвал и след прием от 3 месеца изследванията ми по-добре от преди по отношения на лошият холестерол. Килограми не съм смъкнал много, но и аз не съм се спрел да се тъпча с какво ли не...
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya CLA 60 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL990
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359