ПОРЪЧАЙ С КОД "BLACK15" И ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.
Haya Citrulline Malate 200 грHaya Citrulline Malate 200 гр1
Haya Citrulline Malate 200 гр
49.00 лв
product header
Haya Citrulline Malate 200 грHaya Citrulline Malate 200 гр

В света на бодибилдинга и спорта, непрекъснато се появяват нови и нови продукти с гръмки обещания. Само няколко съставки  са в състояние да устоят  на изпитанието на времето и да  останат  популярни. Има едно уникално съединение, което е било недостатъчно популярно за около 5 години, а изведнъж с гръм и трясък се появява на сцената! Със сигурност не се досещате, но става въпрос за цитрулин малат. Причината цитрулин малат да  е толкова широко използван, е свързана с  механизмите, благодарение на  които това съединение подобрява спортните постижения. Възползвайте се от цитрулин малат, чрез прозукта Citrulline Malate на Haya Labs Sports. Тази спортна хранителна добавка съдържа  100% цитрулин малат, активно съединение, което намалява умората, подпомага възстановяването след интензивни тренировки и съдейства за подобряване на спортните постижения, доставяйки  допълнителна сила и издръжливост.

Характеристики на Citrulline Malate:

  • Съдейства за повишаване на енергийните нива в тялото
  • Подпомага и подобрява възстановяването
  • Увеличава издържливостта
  • Намалява мускулните болки след тренировка
  • Увеличава производството на азотен оксид


На повечето спортисти е известно, че цитрулин малат  се използва предимно  за увеличаване на мускулните помпи  и може да повиши  мускулната  издръжливост. Остава въпроса, как това съединение всъщност работи. При попадане във вашето тяло, цитрулин малат  започва работата си, като помага за повишаване  производството  на  ATФ. ATФ е най-основната форма на енергия, която тялото Ви създава  и е основен източник на гориво за вашите мускулни клетки. Цитрулин малат има способността да повишава ATФ,  чрез активно изчистване на  амоняка  и млечната  киселина от кръвта Ви.

Когато тези вредни отпадъци са отстранени, вашето тяло ще  чувства  по-малко от нормалните признаци на умора, и  традиционното чувство на парене в мускулите. Поради това уникално свойство, приемайки Citrulline Malate Вие ще отбележите  значително подобряване на вашата способност да тренирате и да се възстановявате. Цитрулин малат също така има свойството да повишава количеството на аргинин в кръвния  Ви поток, който след това се превръща  в азотен оксид. Когато приемате аргинин орално, почти нищо не влиза в кръвта Ви. Когато  увеличавате нивата на  азотен оксид, с приема на  Citrulline Malate, Вие получавате повишено зареждане на вашите  мускулни клетки с  кислород, хранителни вещества и кръв.

Всички атлети са наясно, че доставянето  на повече кислород и хранителни вещества, дава на тялото възможността, да работи по-усилено за по-дълго, което води до  по-голям растеж на мускулите. Също така, благодарение на снабдяването с  по-голямо количество  хранителни вещества на мускулите Ви, Вие ще сте  в състояние да се възстановявате  по-бързо. Citrulline Malate е отлична хранителна добавка, която  ще повиши мускулните помпи, ще Ви предпази от умората и мускулните болки, и ще Ви помогне да се възстановявате по-пълноценно и бързо.

Начин на употреба:  Смесете 1/2 чаена лъжичка (2 гр) с 240 мл вода или друга напитка и приемайте 2-3 пъти дневно, преди хранене.

Разфасовка: 200 грама

Състав:

sports_citrulline_malate_200g_facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Citrulline Malate 200 гр

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Citrulline Malate 200 гр
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359