Haya Citrulline Malate 200 грHaya Citrulline Malate 200 гр1
Haya Citrulline Malate 200 гр
45.00 лв
product header
Haya Citrulline Malate 200 грHaya Citrulline Malate 200 гр

В света на бодибилдинга и спорта, непрекъснато се появяват нови и нови продукти с гръмки обещания. Само няколко съставки  са в състояние да устоят  на изпитанието на времето и да  останат  популярни. Има едно уникално съединение, което е било недостатъчно популярно за около 5 години, а изведнъж с гръм и трясък се появява на сцената! Със сигурност не се досещате, но става въпрос за цитрулин малат. Причината цитрулин малат да  е толкова широко използван, е свързана с  механизмите, благодарение на  които това съединение подобрява спортните постижения. Възползвайте се от цитрулин малат, чрез прозукта Citrulline Malate на Haya Labs Sports. Тази спортна хранителна добавка съдържа  100% цитрулин малат, активно съединение, което намалява умората, подпомага възстановяването след интензивни тренировки и съдейства за подобряване на спортните постижения, доставяйки  допълнителна сила и издръжливост.

Характеристики на Citrulline Malate:

  • Съдейства за повишаване на енергийните нива в тялото
  • Подпомага и подобрява възстановяването
  • Увеличава издържливостта
  • Намалява мускулните болки след тренировка
  • Увеличава производството на азотен оксид


На повечето спортисти е известно, че цитрулин малат  се използва предимно  за увеличаване на мускулните помпи  и може да повиши  мускулната  издръжливост. Остава въпроса, как това съединение всъщност работи. При попадане във вашето тяло, цитрулин малат  започва работата си, като помага за повишаване  производството  на  ATФ. ATФ е най-основната форма на енергия, която тялото Ви създава  и е основен източник на гориво за вашите мускулни клетки. Цитрулин малат има способността да повишава ATФ,  чрез активно изчистване на  амоняка  и млечната  киселина от кръвта Ви.

Когато тези вредни отпадъци са отстранени, вашето тяло ще  чувства  по-малко от нормалните признаци на умора, и  традиционното чувство на парене в мускулите. Поради това уникално свойство, приемайки Citrulline Malate Вие ще отбележите  значително подобряване на вашата способност да тренирате и да се възстановявате. Цитрулин малат също така има свойството да повишава количеството на аргинин в кръвния  Ви поток, който след това се превръща  в азотен оксид. Когато приемате аргинин орално, почти нищо не влиза в кръвта Ви. Когато  увеличавате нивата на  азотен оксид, с приема на  Citrulline Malate, Вие получавате повишено зареждане на вашите  мускулни клетки с  кислород, хранителни вещества и кръв.

Всички атлети са наясно, че доставянето  на повече кислород и хранителни вещества, дава на тялото възможността, да работи по-усилено за по-дълго, което води до  по-голям растеж на мускулите. Също така, благодарение на снабдяването с  по-голямо количество  хранителни вещества на мускулите Ви, Вие ще сте  в състояние да се възстановявате  по-бързо. Citrulline Malate е отлична хранителна добавка, която  ще повиши мускулните помпи, ще Ви предпази от умората и мускулните болки, и ще Ви помогне да се възстановявате по-пълноценно и бързо.

Начин на употреба:  Смесете 1/2 чаена лъжичка (2 гр) с 240 мл вода или друга напитка и приемайте 2-3 пъти дневно, преди хранене.

Разфасовка: 200 грама

Състав:

sports_citrulline_malate_200g_facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Citrulline Malate 200 гр

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Citrulline Malate 200 гр
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359