Haya Astragalus 500 мг 60 капсулиHL9621
Haya Astragalus 500 мг 60 капсули
19.00 лв
product header
Haya Astragalus 500 мг 60 капсулиHL962

Да бъдете здрави и енергични не е трудно, ако имате надежден помощник. Можете да възродите тялото и духа си, ако опитате продукта Astragalus  на Haya Labs. Тази добавка Ви осигурява корен от билката астрагал, стандартизиран до 70% полизахариди. Астрагалът е уникална билка, която се използва от хилядолетия в китайската народна медицина, като средство за  укрепване на общото състояние на организма и стимулиране на  защитните сили срещу болести, инфекции и вируси. Астрагалът е бил наистина високо ценена билка – вярвало се е, че може да удължи живота и да тонизира духа и енергията на цялото тяло. Съвременните изследователи също признават уникалните лечебни свойства на растението.

Какви са ползите от приема на Astragalus?

  • Подобрява здравословното състояние на всички органи и системи
  • Стимулира имунната система и адаптира тялото и психиката към стресовото ежедневие
  • Повишава енергията и физическата издържливост
  • Укрепва сърдечно – съдовата система
  • Понижава високото кръвно налягане
  • Предпазва черния дроб


Билката астрагал съдържа няколко полезни съединения, които имат мощни имуностимулиращи свойства. Към тези съставки спадат сапонините, стеролите, изофлавоните и полизахаридите. Благодарение  на тези съединения, билката  повишава производството на стволови клетки в костния мозък и лимфните тъкани и насърчава превръщането  им в активни имунни клетки. Астрагалът  също така повишава производството на  на имуноглобулин и стимулира макрофагите. Билката притежава уникалната способност да активира  Т-клетките и естествените клетки вирусоубийци, и да задейства  имунните  клетки от състояние на  "почивка" в повишена активност.

Това удивително растение е и мощен адаптоген. Това означава, че то съдейства на вашия организъм да се адаптира към ситуации на стрес. Освен че е и мощен антиоксидант, астрагала укрепва и защитава  сърдечнно-съдовата система. Също така, билката  предпазва черния дроб и го пречиства от натрупаните в него  токсини.  Astragalus  на Haya Labs е високоефективна хранителна добавка, която оказва  тонизиращо въздействие  върху целия организъм. Продукта спомага за  намаляване на чувството на  умора, и освен това повишава  физическата издръжливост и енергичността.

Начин на употреба: Приемайте по  1 капсула от продукта, до 3 пъти на ден с храна.

Състав:

Astragalus_500mg_60caps_facts

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Астрагал 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Astragalus 500 мг 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL962
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
Бърза поръчка