Haya 7-KETO DHEA 50 мг 60 капсулиHL9521
Haya 7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули
48.00 лв
product header
Haya 7-KETO DHEA 50 мг 60 капсулиHL952

Хормоните са важно звено от естествените механизми на вашето тяло! Те отговарят за много функции и осигуряват нормалното Ви  съществуване. 7-KETO DHEA на Haya Labs е хранителна добавка, която ще Ви достави ДХЕА или дехидроепиандростерон. 7-KETO е естествено срещащ метаболит на DHEA (дехидроепиандростерон), наричан „хормон на мъжката сила“, който се синтезира от надбъбречната жлеза и мозъка и участва в производството на андрогени и естрогени (мъжки и женски полови хормони). Това  е хормон, синтезиран от надбъбречните Ви жлези. Важен е, защото се превръща в специфични хормони в зависимост от нуждите на организма Ви  за поддържане на определени функции. Всъщност, ДХЕА е наричан  „хормон-майка”.

Какви са ползите от приема на продукта?

  • Подобрява общото здравословно състояние на организма
  • Стимулира производството на естроген, тестостерон, прогестерон, кортизон, както и много други стероидни хормони, от които тялото Ви се нуждае
  • Поддържа ендокринната система
  • Понижава високото кръвно налягане
  • Помага при депресия и други нарушения на нервната система
  • Забавя процесите на стареене
  • Поддържа либидото


ДХЕА е най-широко разпространеният предшественик на хормони във вашето  тяло. Той се произвежда  от холестерола в надбъбречните жлези. В процеса на стареене, количеството и синтеза на DHEA намалява. В зависимост от това, от какво се нуждае тялото Ви,   ДХЕА може да се трансформира в тестостерон (основният мъжки полов хормон), естроген (важен женски полов хормон) или стероиди. Освен това ДХЕА взема активно участие в  производството на хормони,  регулиращи  метаболизма на мазнините и минералите.Според някои изследвания, ДХЕА  може да бъде нещо като извор на младостта и да забавя стареенето. Освен това, ДХЕА има известен антиканцерогенен ефект, стимулира значително имунната система, регулира нивата на холестерола и кръвната захар, и понижава  кръвното налягане.

Този хормон може да  Ви помогне да редуцирате излишните мазнини, а също така спомага изграждането на мускули. При здравите възрастни естествените нива на ДХЕА са най-високи към 20-25-годишна възраст и след това постепенно намаляват. Това е момента, в който си струва да започнете приема на продукта 7-KETO DHEA. 7-KETO DHEA е уникална хранителна добавка, подходяща за активни спортисти с различни цели: изграждане на мускулна маса или намаляване на телесното тегло. Активната съставка във формулата ускорява метаболизма и сограничава производстовото на хормона на стреса, за да ти помогне да се сдобиеш с мечтаната фигура.

Разфасовка: 60 капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
7-KETO 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya 7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL952
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359