Gym Angel Slim Angel 120 капсулиGym Angel Slim Angel 120 капсули1
Gym Angel Slim Angel 120 капсули
70.00 лв
Gym Angel Slim Angel 120 капсулиGym Angel Slim Angel 120 капсули
Дами, както знаете най-сигурния  начини да отслабнете, разбира се е спазването на диетата, в комбинация с физически упражнения. Макар и достатъчно сигурни, тези способи не винаги гарантирано  работят за всички.  Ако имате на ваша страна една добра хранителна добавка, нещата могат да са доста по-лесни. На пазара има много продукти за отслабване, но ние Ви предлагаме да опитате Slim Angel на Gym Angel-трикомплексен фетбърнър създаден специално за жени. Продуктът съдържа липотропни, термогенни и диуритични съставки, които активно спомагат за оптимизацията на метаболизма, изхвърлянето на задържаната вода, намаляването на апетита и изгарянето на мазнините. Той действа и като мощен антиоксидант, също така дава и повече енергия за тренировка.

Действие на продукта:
 • Засилва изгарянето на излишните мазнини
 • Повишава термогенезата
 • Стимулира метаболизма
 • Увеличава разхода на калории
 • Повишава енергийните нива в тялото
 • Подобрява общото здравословно състояние на организма
 • Не причинява отрицателни странични ефекти

Slim Angel съдържа изобилие от съставки за редуциране на мазнините. Зеленото кафе на зърна в продукта  е с ниско съдържание на кофеин и не е стимулант, както обикновеното кафе. Всички проведени изследвания доказват, че суровото зелено кафе може да помогне в борбата с излишните килограми, благодарение на неговия ефект върху глюкозата и метаболизма на мазнините. Зърната зелено кафе са богат източник на  полифеноли и хлорогенна киселина. Именно тези съставки помагат на зеленото  кафе  да намалява  усвояването на мазнините и глюкозата в червата.

Формулата на Slim Angel съдържа и екстракт от зелен чай, който е богат източник на природни биоактивни фитохимични вещества . Полифеноли (катехини, флавоноли, фенолни киселини) и метилксантини (кофеин, теофилин, теобромин). В човешкото тяло, катехините  регулират  дейността на много ензими, а също така изпълняват и други полезни действия. Наред с другите неща, тези полезни съединения засилват  разграждането на мастната тъкан. Доказано е, че катехините, в комбинация с кофеин и киселинните  фенолни (други естествени съставки, намиращи се в екстракта  от зелен чай) засилват  термогенезата-изгаряне на мазнините  с топлина, който метод води до увеличаване превръщането  на съхранените  мазнини в енергия.

Не на последно място, Slim Angel включва и известните малинови кетони, които произлизат от плодовете малини  и са  основните съединения, отговарящи  за аромата им. Те са източник на вещество, което е много близко по състав и действие до синефрина. Както и синефрина, въпросното вещество се отличава с качества, като стимулиране и  засилване на  метаболизма, потискане и регулиране на апетита, както и увеличаване на енергийните нива в тялото. Това означава, че малиновите кетони ще Ви помогнат да се храните по-малко, а едновременно с това да изгаряте  повече калории.

Начин на употреба:  Приемайте 1-2 капсули сутрин и преди тренировка. Приемайте поне 3-4 часа преди сън.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

gym-angel-slim-angel-facts-800x800

Напишете отзив

    Лош           Добър

Gym Angel Slim Angel 120 капсули

 • Производител: Gym Angel
 • Код на продукта: Gym Angel Slim Angel 120 капсули
 • Наличност: В наличност
 • 70.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359