Гиричка с винилово покритие 1 кгГиричка с винилово покритие 1 кг1
Гиричка с винилово покритие 1 кг
10.00 лв
product header
Гиричка с винилово покритие 1 кгГиричка с винилово покритие 1 кг

 Цената е за 1 брой гиричка с тежест 1 кг.

Гирички са подходящи и за конкретни упражнения. В зависимост от килограмите Вие можете да тренирате за различни мускулни групи. Така например с този продукт лесно ще натоварите Вашите бицепси, като ще постигнете не само по-добро напомпване, но и ще ги подчертаете. Последното се постига посредством упражнения за концентриран бицепс.  

Материалът, от който са направени гиричките, които Ви предлагаме е висококачествен, а дизайнът – ергономичен. Когато тренирате с този продукт Вие ще натоварите и Вашите трицепси. Упражненията за това са различни и Вие можете да избирате в зависимост от Вашите физически възможности.  Гирички са много подходящи и за тренировка за рамената Ви. Този продукт може да се използва и при упражнения за крака, ако желаете горната част на тялото Ви да тежи повече. В такъв случай просто трябва да придържате гирите до него и да тренирате крачните Ви мускули.

5 Гиричка с винилово покритие 1 кг
Доволна съм от покупката на тези гирички. Започнах постепенно да качвам килограмите и сега ще си поръчам от същия модел от 3 кг.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Гиричка с винилово покритие 1 кг

  • Код на продукта: Гиричка с винилово покритие 1 кг
  • Наличност: В наличност
10.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359