Гинко Билоба е дърво, растящо в Китай. Билковия екстракт наречен Гинко Билоба се прави от листата на дървото гинко. Тя е била използвана за медицински цели в продължение на векове. Източните култури смятат, че може да помогне най-много на кръвоносната система

За последните 30 години, клиничните изследвания на запад са документирали ползите от ГинкоБилоба. Статистиката, събрана от изследванията показва, че гинко билобата е от полза също за сърцето и съдовата система . Тя помага на притока на кръв по-ефективно, така че повече кислород може да достига до жизненоважните вътрешни органи.

Какви са ползите от приема на Ginkgo Biloba?
  • Подобряване на кръвообръщението
  • Повишаване на паметта и оросяването на мозъка
  • Облекчава проблеми свързани с нарушено кръвообръщение
  • Намалява болките в крайниците
  • Забавя и намалява риска от настъпването на Алцхаймер
  • Предпазва от действието на свободните радикали

Гинко билоба на таблетки повишава продуктивността и продьлжителността на живота на клетките,като стабилизира и тези  на главния мозък, предпазвайки ги  от увреждане. Паметта и другите познавателни функции, се определят главно  от незасегнатите невронни мембрани, а те много често се увреждат от свободните радикали. Гинко билобата съдържа мощни антиоксиданти, които неутрализират  свободни радикали. Благодарение на това, растението успява да запази невронната функция в норми. Това подобрява  паметта и умствената дейност като цяло.

Гинко билоба е най -  известна със способността си да подобрява общата  кръвна циркулация. Правейки това, растението осигурява изключително здраве и жизненост. Гинко билобата повишава  работоспособността и издържливостта на хората, които извършват умствен труд или са подложени на физическо натоварване. Ако  ежедневно сте подложени  под стрес, работите много, уморявате се лесно и се чувствате разсеяни, не се колебайте да опитате продукта  GinkgoBiloba. Ще бъдете приятно изненадани,  колко различно ще се чувствате.
Тъй като загубата на паметта е много трагична последица от заболяването на Алцхаймер, полезно е да знаете, че гинко билобата има полза срещу тази болест. В документиран експеримент, Гинко Билоба се дава на пациенти с умерена степен на Алцхаймер. Дадени са им 240мг екстракт от гинко билоба и тяхното внимание и памет се подобрява радикално по време на приема на екстракта. Проучването е продължило до една година.

Гинко билоба също облагодетелства малките капиляри и подобрявя кръвообращението в мозъка. Подобряването на кръвообращението в мозъка може да помогне за по-дългосрочна памет, невротрансмитерите в мозъка и метаболитната ефективност. Клиничните изследвания също показват, че човешкият мозък използва около 20% от наличния кислород в организма.

При спад на нивата на кислород в организма, повечето хора се замаяни, трудно се концентрират и се наблюдава голям размер на загуба на паметта. Мозъкът просто трябва да има достатъчно кислород, за да функционира правилно. Мозъкът регулира другите органи в тялото, така че трябва да се уверите, че той получава достатъчно кислород и това е от жизненоважно значение за доброто здраве.

Поръчай гинкобилоба на таблетки на ТОП цена от FitnesHrani.com!

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

Natures-Bounty-Ginkgo-Biloba-120mg-100-Capsules-0-1

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Nature's Bounty Ginkgo Biloba 120 мг 100 капсули

Безплатна Доставка

При поръчка над 40 лв.

  • Производител: Nature's Bounty
  • Код на продукта: Гинко Билоба 120 мг 100 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 35.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
Ние ще се свържем с Вас:

Тагове: подобряване на паметта, памет, гинко билоба, гинко билоба цена