Gaspari SuperPump 3.0 396 грGaspari SuperPump 3.0 396 гр1
Gaspari SuperPump 3.0 396 гр
76.00 лв 105.00 лв
product header
-28% Gaspari SuperPump 3.0 396 грGaspari SuperPump 3.0 396 гр

Запознайте се с SuperPump 3.0 на Gaspari Nutrition-мощна пред-тренировъчна формула, която стимулира  растежа на мускулна маса и оказва безценна подкрепа за вашите спортни постижения. Със SuperPump 3.0 получавате експлозивна сила и мощ, драстично мускулно напомпване и ефективна подкрепа за по-бързо възстановяване след тренировка. Superpump 3.0 е най-новата добавка, наследник на добре познатия и доказан Superpump, който обединява действието на класическите съставки в мощни дози и нови вещества, като инозитол аргинин силикат. Това активно вещество е включено във формулата на Superpump 3.0 под формата на патентована смес Nitrosigine®, форма на аргинин с подобрено усвояване.

Действие на SuperPump 3.0:

  • Осигурява експлозивна сила и мощ
  • Съдейства за максимално мускулно напомпване
  • Ускорява възстановяването
  • Стимулира интензивния мускулен растеж
  • Доставя допълнителна енергия
  • Засилва метаболизма


Употребата на аргинин в  бодибилдинга,  е свързана  с увеличаване на притока на кръв и повишаване на секрецията на хормона на растежа. Изследванията потвърждават безусловно,  връзката между аргинин и производството на азотен оксид. Азотния  оксид може да разшири кръвоносните съдове, като по този начин да  предизвика увеличаване на  притока на кръв, включително към мускулите.  Фитнес ентусиастите  смятат, че повишения кръвен поток и допълнителната  секреция на растежния  хормон, водят  до увеличаване на мускулната маса. Всичко това ще направи аргинина, във формулата на SuperPump 3.0!

Продукта включва агматин сулфат-форма на агматин, който представлява производен елемент на аминокиселината аргинин. Агматин взема активно участие в механизмите на функциониране на полиамините и е многократно проучван, във връзка с неговото влияние върху азотния оксид. Агматин има противовъзпалително действие и подобрява умствената дейност и общото състояние на организма. Също така, агматин спомага за производството на азотен оксид (NO) посредством няколко механизма. Тоест, агматина в SuperPump 3.0 също ще подпомогне мускулното напомпване и мускулния растеж.

Формулата включва верижно-разклонени аминокиселини BCAA По време на интензивни  и продължителни тренировки, аминокиселините  BCAA могат  да бъдат  източник на енергия,  и да Ви осигурят  бързо възстановяване. Аминокиселините   BCAA е важно да присъстват като добавка, в период на силен стрес, било то физически, или психически. Причината за това е, че в тези периоди значително се  увеличава  процента на енергията, добивана от протеините в тялото Ви. Superpump 3.0 е обогатен с кофеин, който значително повишава  тонуса и енергията, стимулира термогенезата и повишава физическия капацитет по време на тренировка. Продукта съдържа  Bioperine ® с екстракт от черен пипер, който подобрява усвояването на останалите активни съставки.

Начин на употреба: Смесете 1 мерителна лъжичка с 240 мл вода и приемайте 20-30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 396 грама

Състав:

gaspari_superpump_max-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Gaspari SuperPump 3.0 396 гр

  • Производител: Gaspari Nutrition
  • Код на продукта: Gaspari SuperPump 3.0 396 гр
  • Наличност: Изчерпан
105.00 лв
76.00 лв
Възможни варианти