Gaspari SuperDrive Gaspari SuperDrive 240 гр1
Gaspari SuperDrive
95.00 лв
product header
Gaspari SuperDrive Gaspari SuperDrive 240 гр

Gaspari Nutrition има удоволствието да Ви представи, своя нов продукт, който тотално ще промени “играта“. Запознайте се със SuperDrive - революционна  предтренировъчна добавка, създадена по специална технология. SuperDrive е създадена, за да направи вашите тренировки по – продължителни и интензивни. Така че  спрете да губите време с неефективни продукти, защото  SuperDrive е всичко онова което Ви е необходимо, за  да станете първенец в залата! Всяка една от  съставките на този уникален продукт, ви  гарантира нестихваща сила, издържливост, и експлозивно напомпване. Ако опитате SuperDrive, просто няма да искате да го замените с нищо друго!

Предимства на SuperDrive:

 

  • Увеличава енергийните нива
  • Осигурява повече мускулно напомпване
  • Повишава  концентрацията  и фокуса
  • Спомага за пълноценното  възстановяване
  • Прави тренировките по-резултатни


SuperDrive се състои от две основни бленди. Тази стимулираща клетъчната енергия включва  орнитин малат,  тартарат, и микрокапсулиран триацетин. Oрнитин  малат е предшественик на цитрулин, който съдейства за повишаване нивата на азотния оксид, който както знаете осигурява напомпване на мускулите. SuperDrive  съдържа и Carnipure, който  е специален клас  L-карнитин. Тази съставка  помага на тялото да изгаря мазнините като източник на енергия. L-карнитин помага забавяне  настъпването на умора по време на тренировка и спомага за възстановяването  след нея . Glycospan е проектиран да volumize мускулите за по-помпа, докато буфериране млечна киселина в подкрепа упражнения издръжливост.

 

 

gaspari_nutrition_superdrive_banner


Втората смес е невро-енергийна матрица, съчетаващ тирозин, DMAE,  и кофеин. Тези съставки са подбрани, заради способността им да повишават настроението, и да стимулират умствената дейност. Защото, за никого не е тайна, че за да осъществим една пълноценна тренировка всички се нуждаем от малко психическо сътресение. Тирозин например, е прекурсор на катехоламините   адреналин, норадреналин и допамин, а  кофеина  съдейства  за освобождаването на катехоламини в централната нервна система. SuperDrive, със своите ефективни съставки, ще Ви направи по – силни и по – издържливи, за една нечовешка тренировка!

Употреба: Разтворете 1 мерна лъжичка в 200-300 мл. вода и изпийте 20 минути преди тренировка.

Разфасовка: 240 гр

Състав:

superdriveingredients

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Gaspari SuperDrive

  • Производител: Gaspari Nutrition
  • Код на продукта: Gaspari SuperDrive 240 гр
  • Наличност: Изчерпан
95.00 лв
Възможни варианти