Gaspari Real Mass Advanced 5454 грGaspari Real Mass Advanced 5454 гр1
Gaspari Real Mass Advanced 5454 гр
155.00 лв
product header
Gaspari Real Mass Advanced 5454 грGaspari Real Mass Advanced 5454 гр

Трябва да си осигурявате достатъчно протеини и въглехидрати, за да можете да качвате мускули. Въглехидратите са Ви необходими за да тренирате! За Вас издържливостта е важна, а въглехидратите Ви дават енергия, необходима за тази издържливост. Тоест, въглехидратите осигуряват по-голямата част от енергията, по време на тренировка. Ако не приемате достатъчно въглехидрати, няма да сте в състояние да провеждате ефективни тренировки, и съответно да постигате резултати. Протеините са може би най-важната храна за бодибилдърите и спортистите, и се свързват с изграждането на мускулите и възстановяването. Това е така, защото мускулите съдържат основно протеини, и при техния недостиг, тялото си ги осигурява именно от мускулите.

Както виждате, мускулите не са толкова лесно постижима цел, но има начини да си помогнете, и един от тях са гейнърите. Представяме Ви продукта Real Mass Advanced на Gaspari Nutrition. Този невероятен гейнър съдържа 1,000 калории, от които 47г протеин, креатин, BCAA's,  и силно разклонен цикличен декстрин. Тази всестранна хранителна добавка може да бъде консумирана преди и след тренировка, както и като заместител на хранене през деня. Изборът е Ваш. Когато става въпрос за бързо покачване на наистина качествена мускулна маса, Real Mass Advanced е най-доброто и завършено решение.

Характеристики на продукта:

  • 1000 калории на доза
  • 47 гр протеини на доза
  • 188 гр въглехидрати на доза
  • Балансирана въглехидратно-протеинова формула
  • Обогатен с витамини
  •  Комплекс за възстановяване и защита на мускулната маса (BCAA, L-Глутамин,  L-AAKG)


Real Mass Advanced съдържа суроватъчен протеин – концентрат, изолат и хидролизат. Този вид протеин е най-препоръчваният, и не случайно. Той се характеризира  се с висока биологична стойност, много добро усвояване и висока концентрация на аминокиселини. На практика, суроватъчния протеин съдържа всички важни аминокиселини, и най-вече ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Тези три аминокиселини са от решаващо значение за изграждането на мускулите, а също така и за възстановяването. Много важно качество на суроватъчния протеин, е неговото  бързо  усвояване, благодарение на което мускулите Ви ще получат своето протеиново захранване бързо.

Real Mass Advanced съдържа и мицеларен казеин, който е подходящ за продължително протеиново захранване. Освен това, продукта съдържа и въглехидрати, които осигуряват  цялата необходима  енергия, за да тренирате максимално дълго, достатъчно интензивно, и за да се възстановявате напълно между тренировките.  Въглехидратите в продукта са неизменна част от изграждането на мускулна маса. Те са необходими на  атлетите и бодибилдърите, защото осигуряват нужната  енергия за тялото, което предпазва от катаболно разграждане на мускулите.

Начин на употреба: Шейк: Добавете 4 мерителни лъжици към 450-600ml течност в шейкър и разбийте за около 20-30 секунди. Блендер: Добавете 4 мерителни лъжици  към 450-600ml течност и миксирайте в блендер. Може да добавите няколко ледени кубчета, за ефект скрежина.

Разфасовка: 5454 грама

Състав:

Real Mass Advanced Panel-800x800

Напишете отзив
    Лош           Добър

Gaspari Real Mass Advanced 5454 гр

  • Производител: Gaspari Nutrition
  • Код на продукта: Gaspari Real Mass Advanced 5454 гр
  • Наличност: Изчерпан
155.00 лв
Възможни варианти