Gaspari Myofusion Elite Protein 1816 грGaspari Myofusion Elite Protein 1816 гр1
Gaspari Myofusion Elite Protein 1816 гр
140.00 лв
product header
Gaspari Myofusion Elite Protein 1816 грGaspari Myofusion Elite Protein 1816 гр

Протеините са едно от най – важните звена в хранителния режим на спортистите. Те спомагат за вашето възстановяване, а също така съдействат за качването на чиста мускулна маса. Повечето атлети разчитат на протеиновите добавки, за да си доставят необходимите протеини. Не всички такива суплементи обаче, са ефективни. Ако искате най – доброто за себе си, значи сте на правилното място, защото ние ще Ви представим една революционна протеинова формула, а именно Gaspari myofusion elite protein series. Единствената задача на този суплемент е, да покрие вашите ежедневни нужди от качествени протеини, за да Ви даде мощен тласък в качването на мускулна маса.

Gaspari_MyoFusion-Elite5lbs_header

Какво е специалното в Myofusion Elite protein series?

 

  • Наличие на 4 висококачествени протеинови източника
  • 25 грама протеини на порция
  • Изобилие от аминокиселин с разклонена верига ВСАА
  • Ниско съдържание на въглехидрати и мазнини
  • Без глутен и оцветители


Мyofusion elite protein series Ви осигурява най – висококачествените и най – бионаличните протеини-бързи и бавни. Така Вие ще имате както мигновена доставка, така и по – продължително зареждане с протеини и аминокиселини. Продукта съдържа  Myofusion Elite протеинова смес, включваща суроватъчен протеин концентрат, млечен протеин изолат, суроватъчен протеин изолат, и мицелиран казеин. Освен това, myofusion elite protein series  е обогатен и с аминокиселинна бленда, съдържаща аминокиселините таурин, глицин, L-левцин, L-изолевцин, и  L-валин. Това е всичко от което се нуждаете за да станете големи и силни!

Мyofusion elite protein series има и друго предимство, което много бодибилдъри не смятат за важно, но се оказва че е. Това е невероятния вкус на продукта, който ще запомните. Колкото по – вкусно е, толкова повече ще искате, а невероятния вкус на myofusion elite protein series, ще Ви такара да очаквате с нетърпение всеки следващ прием. Това е един от най – добрите протеинови суплементи в света, създаден за атлетите преследващи отлични резултати.

Начин на употреба: Приемайте по една доза сутрин и веднага след тренировка. В почивни дни приемайте сутрин и след обяд по една мерителна лъжица.

Състав:

myo_elite-sf

 

Дозировка
Доза 37 g
Дози в опаковка 49
Съставки
Въглехидрати 5 g
Диетични фибри 1 g
Захари <1 g
Калории 150
Калории от мазнини 25
Мазнини 3 g
Наситени мазнини 1 g
Натрий 280 mg
Протеини 25 g
Холестерол 45 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Gaspari Myofusion Elite Protein 1816 гр

  • Производител: Gaspari Nutrition
  • Код на продукта: Gaspari Myofusion Elite Protein 1816 гр
  • Наличност: Изчерпан
140.00 лв
Възможни варианти