Gaspari MyoFusion Advanced Protein 1800 грGaspari MyoFusion Advanced Protein 1800 гр1
Gaspari MyoFusion Advanced Protein 1800 гр
130.00 лв
product header
Gaspari MyoFusion Advanced Protein 1800 грGaspari MyoFusion Advanced Protein 1800 гр

Ежедневните тренировки са един от най-добрите начини  за поддържане на добра форма и изграждане на мускули. Факт е, че тренирайки интензивно Вие ще качите мускулна маса, но това зависи и от други фактори. Един от тези фактори е храната, която консумирате.

Протеините се смятат за най-важната храна за бодибилдърите и атлетите, а протеиновите добавки са сред най-важните.

MyoFusion Advanced Protein на Gaspari Nutrition съдържа протеинов комплекс, който включва лесноусвоим от организма суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин хидролизат и млечен протеин концентрат, представляващ комбинация от мицеларен казеин и суроватъчен протеин.

MyoFusion Advanced Protein е обогатена с незаменимата аминокиселина лизин, която регулира азотния баланс в организма и има важна роля за изграждането на скелетната мускулатура.

gaspari-product-splash-myofusion-advanced


Характеристики на MyoFusion Advanced Protein :

 

  • Високо протеиново съдържание
  • 25 грама протеин на доза
  • Обогатен с аминокиселината лизин
  • Ускорява възстановяването
  • Предпазва от загуба на мускулна маса
  • Увеличава силата и енергията


MyoFusion Advanced Protein  ще Ви осигури разновидности на суроватъчен протеин, който е пълноценен протеин, усвояващ се бързо и лесно. С този протеин, вашето тяло ще получи  20 аминокиселини, чиято роля е да  “поправят“  вашите кости, мускули, органи и почти всяка част  и тъкан  в човешкото тяло. Суроватъчния протеин съдържа  всички 9 незаменими аминокиселини, които  тялото Ви  трябва да си осигури чрез диетата, заради което се смята за пълноценен протеин.

Суроватъчния  протеин концентрат в MyoFusion Advanced Protein , е с високо съдържание на ВСАА-аминокиселини с разклонена верига, които са 3 от 9-те основни аминокиселини, и  са от особено важно значение за мускулното възстановяване.

Също предимство на суроватъчния протеин е, че в сравнение с други цялостни протеинови източници, той се усвоява  много лесно  от организма, и се абсорбира и използва ефективно. MyoFusion Advanced Protein ще Ви осигури цялата нужна енергия, а също така ще направи възстановяването Ви по-ефективно.

Заедно с  изграждането на мускулите Ви, суроватъчния  протеин концентрат също е чудесен избор, за тези които се опитват да намалят теглото си. Суроватъчния протеин MyoFusion Advanced Protein има по-малко захар, мазнини и калории, затова можете да се избегнете  увеличаване на теглото,  и да постигнете така желаната чиста мускулна маса.

Без значение дали сте бодибилдъри, или се занимавате с друг спорт, Вие със сигурност тренирате интензивно. Това поставя под стрес  имунната Ви  система, и затова  трябва да помислите как да я стимулирате.

С приема на MyoFusion Advanced Protein, Вие си гарантирате подсилване на имунната система и по-висока устойчивост към инфекции и заболявания.

Начин на употреба: Смесете 38 гр. с 250 мл. вода и приемайте 2-3 пъти дневно.

Разфасовка: 1800 грама

Състав:

gaspari-myofusion-advanced-ingredients-300x506

Напишете отзив
    Лош           Добър

Gaspari MyoFusion Advanced Protein 1800 гр

  • Производител: Gaspari Nutrition
  • Код на продукта: Gaspari MyoFusion Advanced Protein 1800 гр
  • Наличност: Изчерпан
130.00 лв
Възможни варианти