Gaspari IsoFusion 1360 грGaspari IsoFusion 1360 гр1
Gaspari IsoFusion 1360 гр
132.00 лв
product header
Gaspari IsoFusion 1360 грGaspari IsoFusion 1360 гр

Протеиновите добавки са на почит сред всички бодибилдъри и спортисти. Суроватъчния протеин изолат е един от най – предпочитаните протеини, защото  има много ползи – не само за професионалните спортисти, но и за любителите. Суроватъчен протеин изолат се получава   от краве мляко, и обикновено се предлага  в прахообразна форма . Суроватъчния протеин изолат е с по-ниско съдържание на мазнини, което го прави чудесен избор за всички които се занимават с бодибилдинг. Най-лесният начин за добавяне на суроватъчен протеин изолат към вашата диета е, приемът на хранителна добавка, която Ви го доставя. Ако искате обаче първокласен и висококачествен протеин изолат, трябва да изберете  IsoFusion на Gaspari!

isolabel Gaspari IsoFusion 726 гр хранителни добавки и протеини

IsoFusion е протеинов шейк, отличаващ се с чудесен,  почти уникален вкус. При производството на този продукт, е използвана иновативна  тройно студено-филтрираща техноголия.  Благодарение на тази специална  технология,  IsoFusion  доставя суроватъчен протеин изолат от най – високото качество, който освен това се характеризира с висока бионаличност. Този продукт ще Ви осигури невероятното количество от 25 грама протеин в една доза, без почти никакви въглехидрати. Напредналата технология на обработка на IsoFusion, гарантира по-високо глюкомакропептидно съдържание, от това получено чрез  с йонообменната обработка.

Основни характеристики на IsoFusion:

 

 • Осигурява 25 грама първокласен протеин изолат в доза
 • Отличава се с високо съдържание на ВСАА аминокиселини
 • Подобрява вашето възстановяване
 • Подпомага растежа на чиста мускулатура
 • Съдържа 100% чист протеин
 • Използва процес на тройно филтриране
 • Не съдържа глутен
 • Не съдържа изкуствени оцветители


IsoFusion  ще Ви осигури най – добрия суроватъчен протеин изолат, който има редица предимства за Вас като спортисти. Той се използва най – често, с цел насърчаване натрупването  на  чиста мускулна маса. Когато комбинирате  IsoFusion  с интензивни тренировки, Вие гарантирате ефективност, перфектно възстановяване, и бърз мускулен растеж.  Суроватъчния протеин изолат в IsoFusion,  може да Ви помогне да изградите мускулна маса по-бързо, тъй като съдържа всички незаменими аминокиселини, ат които тялото Ви се нуждае, за да  изгражда  и ремонтира мускулните  тъкани. Също така, суроватъчния протеин изолат  е с ниско съдържание на въглехидрати, което е плюс, ако въглехидратите присъстват в менюто Ви по принцип.

Въпреки че бодибилдърите и спортистите приемат суроватъчен протеин изолат  когато искат да качат  мускулна маса, последните изследвания показват, че добавянето на суроватъчен протеин към диетата може да Ви помогне да свалите излишните килограми. Причината за това е, че този протеин има способността  да потиска  апетита. Той също така намалява нивата на инсулина, чрез забавяне на скоростта, с която глюкозата се абсорбира от кръвния поток, което от своя страна улеснява способността на тялото да гори мазнини. Това е добра новина за всеки на диета, който се нуждае от малко помощ, за да стопи излишните мазнини. Не на последно място, благодарение на суроватъчния протеин изолат, IsoFusion ще подпомогне вашето възстановяване, което е от решаващо значение за успешното изграждане на мускули.

Начин на употреба: 1 доза сутрин след ставане и след тренировка.

Разфасовка: 1360 гр / 44 дози

Състав:

gaspari-isofusion-sf

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Gaspari IsoFusion 1360 гр

 • Производител: Gaspari Nutrition
 • Код на продукта: Gaspari IsoFusion 1360 гр
 • Наличност: Изчерпан
132.00 лв
Възможни варианти