Gaspari Glycofuse 1680 грGaspari Glycofuse 1680 гр1
Gaspari Glycofuse 1680 гр
105.00 лв
product header
Gaspari Glycofuse 1680 грGaspari Glycofuse 1680 гр

Ако сте бодибилдър или спортист, който избягва въглехидратите, защото се страхува от тях, знайте, че изпълнението Ви, възстановяването Ви, и качването на мускулна маса, са обречени на неуспех.  Истинските атлети разбират значението на въглехидратите, независимо дали се приемат преди, по време, или след тренировката. Те знаят, че за да постигнат своите цели, имат нужда от енергия. Гликогенът е това, което помага и дава  гориво на вашите  тренировки и поддържа мускулите обемисти. Нещата обаче не са толкова прости. Не всички въглехидрати са създадени равни. Има много продукти, които обещават доставка на най – добрите въглехидрати, но всъщност съдържат обикновено царевично нишесте и обикновен малтодекстрин.   Повечето от тях не правят нищо друго, освен да дават напразни надежди.

glycofuse-top-banner1

Има обаче и истински продукти, които ще направят чудеса за Вас. Точно такъв е и Glycofuse на  Gaspari. Този продукт съдържа  силно разклонен клъстерен декстрин. Това  прави Glycofuse  супер продукт, с тенденция да  се превърне в истински  златен стандарт за възстановяване и производителност. Glycofuse ще Ви осигури  въглехидрат, който се отличава  с високо молекулярно тегло, и притежава  специфична спираловидна структура. Именно тези фактори обясняват неговите  уникални  свойства, каквито другите полизахариди и царевична скорбяла не притежават. Glycofuse е продукт, предназначен за сериозните бодибилдъри и спортисти, които искат само истински и максимални резултати!

Какво да очаквате от  Glycofuse?

 

  • Повишаване на издържливостта
  • По – продължителни тренировки
  • Подобряване на представянето в залата
  • Улесняване на възстановяването
  • Максимално зареждане с гликоген
  • Достатъчно енергия за интензивни тренировки


Декстрин е  въглехидрат с ниско молекулно тегло, предназначен  за попълване на гликогена бързо. Той  се формира от смесването та  глюкозни полимери, а специалистите смятат, че този  въглехидрат  напуска стомаха по-бързо, отколкото всеки друг. Какво означава това за Вас, като атлети? Означава, че Вие  получавате  незабавен тласък на енергия, а поради бързото  изпразване на декстрин от  стомаха, няма подуване на корема или гадене. Това от своя страна подпомага усвояването на другите полезни вещества които внасяте в тялото си, било то чрез храната, или под формата на хранителни добавки.

Gaspari_Nutrition_GlycoFuse_Chart

По време на интензивна тренировки, Вие усилено се потите. Заедно с потта, от тялото Ви се изхвърлят ценни минерали като  калий, магнезий, натрий, хлор и калций. В резултат на тази загуба, могат да настъпят мускулни крампи, и чувство на мускулна слабост и отпадналост. Ако искате да се предпазите от това, ще трябва да възстановите тези минерали и електролити, защото те са от голямо значение за вашите мускули, и предаването на нервните импулси. Glycofuse  ще Ви помогне за това, тъй като съдържа калций, калиев фосфат-цитрат, димагнезиев малат и натриев хлорид, което е комбинация от основните минерали, загубени чрез потта. Ако търсите продукт, който ще Ви осигури  най-бързото  усвояване на въглехидрати и доставяне на хранителни вещества,заедно с мигновено възстановяване на енергията,   Glycofuse ще бъде на върха на този списък.

Начин на употреба: Като хранителна добавка приемайте 1-2 мерителни лъжички,  разтворени в 300-400 мл  вода. Приемайте преди,по време или след тренировка.

Разфасовка: 1680 гр / 60 дози

Състав:

gaspari-glycofuse-sf

 

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Gaspari Glycofuse 1680 гр

  • Производител: Gaspari Nutrition
  • Код на продукта: Gaspari Glycofuse 1680 гр
  • Наличност: Изчерпан
105.00 лв
Възможни варианти