Gaspari Aminolast 420 грGaspari Aminolast1
Gaspari Aminolast 420 гр
57.00 лв
Цена: 57.00 лв
Gaspari Aminolast 420 грGaspari Aminolast
Aminolast представлява нужното Ви аминокиселинно гориво. Посредством този изключително мощен продукт Вие бихте могли да постигнете зашеметяващо възстановяване и уникална издръжливост на всякакви натоварвания във фитнес залата. Неговата формула е предназначена да помогне на всички хора, които отделят изключително много време за грижа и усъвършенстване на техните тела.

Самият продукт е създаден след 24 месеца интензивен труд, свързан с различни тестове, изследвания и анализи. Aminolast е изключително иновативен артикул. Вкусът му е невероятен, но не това е най-важното в случая. Акцентът следва да падне над неговите активни съставки. Те са левцин, таурин, левцинови пептиди, изолевцин, валин и  L-орнитин-L-аспартат.

top-banner aminolast gaspari

Казано по друг начин Aminolast е способен да Ви предостави мощни аминокиселини, сред които са небезизвестните BCAA. Това са верижно-разклонени техни представители, които имат конкретни специфични свойства. Те са левцин, изолевцин и валин. Фактите, свързани с Aminolast са, че неговата формула е способна да Ви предостави изключително високо тяхно наличие в сравнение с редица конкурентни продукти.

Нека да се спрем по-подробно на тази група аминокиселини. Левцинът е важен за Вашата мускулна  тъкан. Изследванията са катерогични, че това вещество е способно да увеличи издръжливостта ѝ, като я подсили. Аналогичен е ефектът на тази аминокиселина и над Вашата скелетна тъкан. Ползите, които можете да очаквате от нея са свързани с по-голяма издръжливост. Левцинът, както и останалите вещества от BCAA групата, е способен да Ви укаже и мощно анти-катаболно действие и подкрепа за по-бърза мускулна регенерация.

Изолевцинът дава на Aminolast възможност да спомогне за още по-голяма издръжливост. Освен това тази аминокиселина е важна за получаване на мощен енергиен прилив. Aminolast я използва, за да подпомогне Вашите спортни възможности и така да можете да получите много по-големи резултати. Увеличената енергия е директно в мускулните Ви влакна.

Aminolast разчита на валина, за да може да подпомогне Вашия хранителен режим. Казано по друг начин тази аминокиселина е много необходима за налагане на стриктен и стабилен хранителен баланс за Вашето тяло. Освен това валина снабдява Aminolast с възможност да стимулира мускулния Ви метаболизъм. Тази аминокиселина, както и останалите от групата, трябва да бъде набавена по външен начин, защото тялото Ви не е в състояние да я синтезира само за себе си. Останалите съставки в продукта увеличават неговата ефективност.

Начин на употреба: Разтворете 1 мерителна лъжица (14грама) от продукта в 200-300 мл. вода. Можете да го употребите както преди тренировка, така и между храненията Ви и също така по-време на тренировка с цел увеличаване на аминокиселинните нива в организма Ви.

Състав:

aminolast  gaspari sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Gaspari Aminolast 420 гр

  • Производител: Gaspari Nutrition
  • Код на продукта: Gaspari Aminolast
  • Наличност: В наличност
  • 57.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359