Gaspari Aminolast 420 грGaspari Aminolast1
Gaspari Aminolast 420 гр
57.00 лв
product header
Gaspari Aminolast 420 грGaspari Aminolast

Aminolast представлява нужното Ви аминокиселинно гориво. Посредством този изключително мощен продукт Вие бихте могли да постигнете зашеметяващо възстановяване и уникална издръжливост на всякакви натоварвания във фитнес залата. Неговата формула е предназначена да помогне на всички хора, които отделят изключително много време за грижа и усъвършенстване на техните тела.

Самият продукт е създаден след 24 месеца интензивен труд, свързан с различни тестове, изследвания и анализи. Aminolast е изключително иновативен артикул. Вкусът му е невероятен, но не това е най-важното в случая. Акцентът следва да падне над неговите активни съставки. Те са левцин, таурин, левцинови пептиди, изолевцин, валин и  L-орнитин-L-аспартат.

top-banner aminolast gaspari

Казано по друг начин Aminolast е способен да Ви предостави мощни аминокиселини, сред които са небезизвестните BCAA. Това са верижно-разклонени техни представители, които имат конкретни специфични свойства. Те са левцин, изолевцин и валин. Фактите, свързани с Aminolast са, че неговата формула е способна да Ви предостави изключително високо тяхно наличие в сравнение с редица конкурентни продукти.

Нека да се спрем по-подробно на тази група аминокиселини. Левцинът е важен за Вашата мускулна  тъкан. Изследванията са катерогични, че това вещество е способно да увеличи издръжливостта ѝ, като я подсили. Аналогичен е ефектът на тази аминокиселина и над Вашата скелетна тъкан. Ползите, които можете да очаквате от нея са свързани с по-голяма издръжливост. Левцинът, както и останалите вещества от BCAA групата, е способен да Ви укаже и мощно анти-катаболно действие и подкрепа за по-бърза мускулна регенерация.

Изолевцинът дава на Aminolast възможност да спомогне за още по-голяма издръжливост. Освен това тази аминокиселина е важна за получаване на мощен енергиен прилив. Aminolast я използва, за да подпомогне Вашите спортни възможности и така да можете да получите много по-големи резултати. Увеличената енергия е директно в мускулните Ви влакна.

Aminolast разчита на валина, за да може да подпомогне Вашия хранителен режим. Казано по друг начин тази аминокиселина е много необходима за налагане на стриктен и стабилен хранителен баланс за Вашето тяло. Освен това валина снабдява Aminolast с възможност да стимулира мускулния Ви метаболизъм. Тази аминокиселина, както и останалите от групата, трябва да бъде набавена по външен начин, защото тялото Ви не е в състояние да я синтезира само за себе си. Останалите съставки в продукта увеличават неговата ефективност.

Начин на употреба: Разтворете 1 мерителна лъжица (14грама) от продукта в 200-300 мл. вода. Можете да го употребите както преди тренировка, така и между храненията Ви и също така по-време на тренировка с цел увеличаване на аминокиселинните нива в организма Ви.

Състав:

aminolast  gaspari sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Gaspari Aminolast 420 гр

  • Производител: Gaspari Nutrition
  • Код на продукта: Gaspari Aminolast
  • Наличност: Изчерпан
57.00 лв
Възможни варианти