Футболна топка №5 SELECT Brillant Super TB Allsvenskan2006951
Футболна топка №5 SELECT Brillant Super TB Allsvenskan
109.00 лв
product header
Футболна топка №5 SELECT Brillant Super TB Allsvenskan200695

Футболната топка Brillant Super TB Allsvenskan е живата легенда във футболния свят и призната от мнозина за най-добрата футболна топка. Благодарение на напълно новата конструкция, в която са използвани най-добрите материали и майсторска изработка е постигнато по-малко тегло и подобрен отскок. Повърхностният слой е изработен от „Teijin“ микрофибърна изкуствена кожа. Трите допълнителни слоя и класическияj „Zero-Wing“ латексов плондер осигуряват по-„живо“ поведение на топката. П

атентованият от Select „Zero-Wing“ плондер е изработен от естествен каучук и осигурява изключителен баланс. Качеството на материалите в комбинация с плондера запазват идеално кръглата форма на топката дори и след хиляди удари. Повърхностният слой увеличава сцеплението на топка и обувка, което води до по-добър контрол върху топката. Освен това голф релефа на топката спомага за намаляване на въздушното съпротивление.

Класическата 32 панелна конструкция осигурява подобрен летеж, а новият свеж дизайн спомага за по-добрата и видимост във въздуха. 32-те панела са термо свързани и поемат по-малко вода от ръчно шитите топки, като по този начин запазват оригиналното тегло и размер при игра на мокър терен.

Накрая, но не на последно място топката притежава винтил с двойно подсигуряване срещу изпускане на въздух. Топката е интензивно тествана при различни атмосферни условия и е най-високо оценена от FIFA за нейното тегло, водопропускливост, правилна форма и отскок.

Топката може да се използва единствено на естествена и изкуствена трева

Размер 5 – диаметър 68-70 см, тегло 410 – 450 г

Топката се продава ненадута.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Футболна топка №5 SELECT Brillant Super TB Allsvenskan

  • Код на продукта: 200695
  • Наличност: В наличност
109.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359