Фитнес ластици за тренировка в комплект от 3 броя3104811
Фитнес ластици за тренировка в комплект от 3 броя
19.99 лв
product header
New Фитнес ластици за тренировка в комплект от 3 броя310481

Цената е за комплект от 3 броя ластици

Фитнес ластиците за тренировка са перфектния аксесоар за допълване на Вашата тренировка. Те са с дължина 51 см и 5 см широчина.

Зеленият ластик е с 0.5 мм дебелина – много леко съпротивление (от 2 до 5 кг)

Жълтият ластик е с 0.6 мм дебелина – леко съпротивление (от 3 до 7 кг)

Черният ластик е с 1мм дебелина – средно съпротивление (от 7 до 10 кг)

Искате ли да натоварите повече бедрата си? Търсите ли аксесоар, който да Ви помогне да влезете във форма по-лесно и бързо? Аксесоар, който е в перфектното съотношение между цена и качество?

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от фитнес аксесоари, които бихте използвали за Вашите тренировки.

Основни предимства на фитнес ластици за тренировка

Комплектът от 3 броя ластици за тренировка са най-добрата инвестиция, за да постигнете по-добра физическа форма! Напълно подходящи са за тренировка както вкъщи, така и в залата. С тях можете да разнообразите Вашата тренировка и да натоварите много по-добре мускулите, които тренирате. Още се използват и в случаи на рехабилитация и в различни спортове, като гирнес, йога, пилатес, кросфит, футбол и много други.

Ако искате да стегнете тялото си без да давате всеки месец пари да ходите в залата, тези ластици са специално за Вас! Те могат да Ви дадат същите резултати само за 20-30 минути тренировка на ден. Ще усетите различно напрежение и натоварване в мускулите още след първата Ви тренировка!

С малката си площ, която заемат, те са напълно подходящи и да бъдат с Вас навсякъде, където отивате. Събират се дори и в джоба Ви! Използвайте ги където и когато си пожелаете. Стегнете краката си бързо, лесно и ефективно само с този комплект от 3 броя фитнес ластици за тренировка!

Така ще може да усетите истинска наслада от тренировката, както и да подобрите представянето си, за да постигнете наистина впечатляващи резултати.

Защо да поръчате фитнес ластици от FitnesHrani.com

Избирайки онлайн магазина за спортни стоки FitnesHrani.com, вие ще си осигурите 100% оригинален продукт на страхотна цена и ще го получите с бърза доставка.

В случай че продуктът, който сте избрали, надвишава 40 лева, доставката ви ще бъде напълно безплатна.

Ние гарантираме едни от най-ниските цени на пазара, а това е лесно проверимо – може да разгледате останалите магазини и да сравните.

Едно от основните ни предимства, с които се гордеем, е клиентското обслужване. Ако имате въпроси свързани с хранителните добавки или с личния ви тренировъчен процес, нашите консултанти са насреща, за да ви отговорят и да ви помогнат по най-добрия възможен начин.

Неслучайно ви предоставяме, освен полезно описание на продукта, също и секция с отзиви, където може да видите мненията на нашите доволни клиенти, както и съветите, които сме дали на най-различни запитвания – така ще може да си отговорите на някои от въпросите, ако вече са били задавани.

Осигурете си здрави и висококачествени спортни стоки на наистина добри цени, като поръчате от онлайн магазина на „FitnesHrani“.

5 Фитнес ластици за тренировка в комплект от 3 броя
Изключително качествени и издръжливи Ластици със 3 различни съпротивления, което напълно задоволява моите нужди.Мисля, че и цената е много добра.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Фитнес ластици за тренировка в комплект от 3 броя

  • Код на продукта: 310481
  • Наличност: В наличност
19.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359